thefex Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 odebralem dzisiaj amor z regeneracji. chodzi o centralny, tylny do KLRa.jak scisne amor napierajac na kanape, to ladnie sie sklada.. gdy jednak zwolnie nacisk, to on powolutku, w zolwim tempie odbija.. powrot od stanu scisnietego do pierwotnego trwa ok 2-3 sekundy... tosz to kurde cala wiecznosc... jaki jest problem?zalali za gesty olej? zbyt duzo tego oleju? czy amor musi sie dotrzec czy co?kur..a.. juz nie mam na to sily Cytuj KTM LC4 400 SC '95Honda CB 1100 Bol D'or '83DKW KM 200 '35www.bikepics,com/members/thefex/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek1 Opublikowano 29 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 Czy amor ma zbiorniczek z gazem i czy jest regulacja przy nim, czy jest tylko olejowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thefex Opublikowano 29 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 brak jakiejkolwiek regulacji i zbiorniczka Cytuj KTM LC4 400 SC '95Honda CB 1100 Bol D'or '83DKW KM 200 '35www.bikepics,com/members/thefex/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek1 Opublikowano 29 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 Albo za gęsty olej, albo żle zregeneroowali. Ja obstawiam za gęsty olej. Oddaj gościom niech wymienią. Jeżeli nie masz regulacji - to jedyne wyjście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyVFR Opublikowano 29 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 jestes pewien braku regulacji? a wstepny nacisk sprezyny?:icon_twisted: zobacz, czy kolo ucha na dole nie ma jakiejs srubki i znakow do krecenia. jezeli nie - ewidentnie wina oleju. wez go jeszcze dokladnie sprawdz, czy pod koniec odbijania nagle gwaltownie przyspiesza - to by oznaczalo niedostateczna ilosc oleju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thefex Opublikowano 29 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 spedzilem dzisiaj 9h na warsztacie czekajac az mi zrobia amor.. w koncu wszyscy poszli do domu i zostalem tylko ja i taki koles.. razem to skladalismy.. jeszcze go nie zamontowalem, ale juz widze ze zle odbija.. problem z zaworkiem w srodku amora... grrrrrrr !!!! Cytuj KTM LC4 400 SC '95Honda CB 1100 Bol D'or '83DKW KM 200 '35www.bikepics,com/members/thefex/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi