SeibR Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 Witam, jaki jest najlepszy olej do 2T ?? wiem że jest bardzo dobry Castrol R2 ale musi byc jeszcze jakiś lepszy, najlepszy... Olej do Hondy NS-1 80... prosze o odpowiedzi... p00zdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 Witam, jaki jest najlepszy olej do 2T ?? wiem że jest bardzo dobry Castrol R2 ale musi byc jeszcze jakiś lepszy, najlepszy... Olej do Hondy NS-1 80... prosze o odpowiedzi... p00zdro mixol :icon_twisted: R 2 to już praktycznie najwyższa półka , jest jeszcze jakiś motul chyba 800 , ale nie można go lać do dozownika tylko trzeba mieszankę robić . a powiedz po co ci do NS-1 najlepszy olej ?? ten sprzęt nie jest aż tak wymagający , R 2 spokojnie starczy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarczi Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 najlepszy jest wedlug mnie (cena/jakosc) no to midland kroluje 11 zl za buteleczke 0,6 i wcale nie jest gorszy od castrola ktory kosztuje 35 zl za 1l pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeibR Opublikowano 28 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 jakoś mnie coś ten olej midland nieprzekonuje... dużo osób mi go poleca ale jak pacze na tą cene to szok, tak niska... a cena mówi za jakością... Castrol około 40 zł cena idzie z jakością... niewiem jak inni otym sądzą... prosze o opinie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domel Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 No kupuj R2 albo Motula 800 albo Shella syntetyka i każdy będzie dobry..a myślisz że co-jeden jest wspaniały a na innym się zacierają??Każdy syntetyk jest dobry i pewnie każdy na podobnym poziomie a każdy tradycyjnie chwali to na czym jeżdzi.Poza tym tematów o olejach do 2T było już pełno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 Jak dla mnie cena nieraz nie idzie z jakoscia :/ Bierz taki jaki ci radza koledzy bo bo co ci lepszy do takiego motorka :icon_twisted: Nie uchroni on go wkoncu od zmian tloka itp :icon_exclaim: POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi