orzech Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 witam z racji mojego nowego zakupu musze zakupic sobie osprzet i tu pytanie gdzie w waszawie albo okolice w strone wolomina zakupie takie rzeczy jak kask kurtka w dobrej cenie myslalem nad uzywanymi na poczatek i jeszcze przydalo by sie jakies adresy sklepow gdzie moge kupic np naklejki do suzi gsx 600f szybki owiewki i inne drobne elementy motocyklowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkest Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 witam z racji mojego nowego zakupu musze zakupic sobie osprzet i tu pytanie gdzie w waszawie albo okolice w strone wolomina zakupie takie rzeczy jak kask kurtka w dobrej cenie myslalem nad uzywanymi na poczatek i jeszcze przydalo by sie jakies adresy sklepow gdzie moge kupic np naklejki do suzi gsx 600f szybki owiewki i inne drobne elementy motocyklowe witamposzukajwguglutunaforumalbogdzieindziej.przecieztylerazywatektenbylwalkowanyawyszukiwarkaniegryzie. MSPANC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkronin Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 witamposzukajwguglutunaforumalbogdzieindziej.przecieztylerazywatektenbylwalkowanyawyszukiwarkaniegryzie. MSPANC o kurcze jato czylatem z minute... tak sie to ciezko czyta jak niektorzy sa w stanie zrozumiec po co jest forum :wink: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIGGI Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 No właśnie.Każdy może walnąć temat w wyszukiwarce, wyskoczy mu tysiąc linków, pierwsze pięć sklepów przejrzy dokładnie, a będą to pewnie najdroższe albo najgorzej zaopatrzone, albo strona aktualizowana rok temu, po następnych pięciu oczy zaczną tracić ostrość i po godzinie szukania można powiedzieć, że to o kant d... A może znajdzie się jakiś uprzejmy biker, który napisze do świerzaków: Jak szukacie tanich - sklep na ul. ..................Jak szukacie dobrych - sklep na ul ...................A ja ostatnio znalazłem i dobre i niedrogie w ................ Sam szukam kurtki, spodni i sandałków na enduro a nie kupię raczej bez mierzenia przez internet na wiadomej aukcji. poza tym mam wielką stopę i zwykle nie ma dla mnie rozmiaru. (jawna dyskryminacja) Może ktoś coś doradzi????????????????? :icon_twisted: Cytuj Destruction of the empty spaces is my one and only crime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 proszszszę http://www.motomapawawa.prv.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orzech Opublikowano 28 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 proszszszę http://www.motomapawawa.prv.pl/wielkie dzieki a co do wypowiedzi Zigiego to popieram troszke uprzejmosci juz mi sie znudzilo "bylo na forum poszukaj" zapewne sie domyslam ze kiedys tam napewno bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi