Skocz do zawartości

Zakupy warszawa

Rekomendowane odpowiedzi

witam z racji mojego nowego zakupu musze zakupic sobie osprzet i tu pytanie gdzie w waszawie albo okolice w strone wolomina zakupie takie rzeczy jak kask kurtka w dobrej cenie myslalem nad uzywanymi na poczatek i jeszcze przydalo by sie jakies adresy sklepow gdzie moge kupic np naklejki do suzi gsx 600f szybki owiewki i inne drobne elementy motocyklowe

witam z racji mojego nowego zakupu musze zakupic sobie osprzet i tu pytanie gdzie w waszawie albo okolice w strone wolomina zakupie takie rzeczy jak kask kurtka w dobrej cenie myslalem nad uzywanymi na poczatek i jeszcze przydalo by sie jakies adresy sklepow gdzie moge kupic np naklejki do suzi gsx 600f szybki owiewki i inne drobne elementy motocyklowe

witamposzukajwguglutunaforumalbogdzieindziej.przecieztylerazywatektenbylwalkowanyawyszukiwarkaniegryzie.

MSPANC

witamposzukajwguglutunaforumalbogdzieindziej.przecieztylerazywatektenbylwalkowanyawyszukiwarkaniegryzie.

MSPANC

o kurcze jato czylatem z minute... tak sie to ciezko czyta jak niektorzy sa w stanie zrozumiec po co jest forum :wink: :icon_mrgreen:

No właśnie.

Każdy może walnąć temat w wyszukiwarce, wyskoczy mu tysiąc linków, pierwsze pięć sklepów przejrzy dokładnie, a będą to pewnie najdroższe albo najgorzej zaopatrzone, albo strona aktualizowana rok temu, po następnych pięciu oczy zaczną tracić ostrość i po godzinie szukania można powiedzieć, że to o kant d...

A może znajdzie się jakiś uprzejmy biker, który napisze do świerzaków:

Jak szukacie tanich - sklep na ul. ..................

Jak szukacie dobrych - sklep na ul ...................

A ja ostatnio znalazłem i dobre i niedrogie w ................

Sam szukam kurtki, spodni i sandałków na enduro a nie kupię raczej bez mierzenia przez internet na wiadomej aukcji.

poza tym mam wielką stopę i zwykle nie ma dla mnie rozmiaru. (jawna dyskryminacja)

Może ktoś coś doradzi????????????????? :icon_twisted:

Destruction of the empty spaces is my one and only crime