Bari Opublikowano 29 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 Przeciez ja nikogo nie dojechalem , zyjemy w wolnym kraju i mam prawo wyrazic swoja opinie :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawik Opublikowano 30 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2006 u mnie transfer 35 Kb/s calkiem niezly zaraz obejrze.. Stoopie ladnie ale Whelie nie ciekawe ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G4bi Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 No Baza daje :bigrazz: . Podoba mi sie jego jazda. Co prawda do niego mi jeszcze brakuje, ale od wiosny zaczynam treningi na nowym sQucie :) . Najlepiej wychodzi mu to endo 180. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_BazA_ Opublikowano 2 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 Więc zaczne od komentarzy Bariego. Bari nigdy nie mówiłem, że jeździsz źle. Wręcz przeciwinie. Zawsze krytykowałem montaż. Ty to zawsze odbierałeś inaczej - `Pokaż coś lepszego`. PodziwiaŁEM Cię za to, że z gównianej kosiarki zrobiłeś stunt maszyne. Ale śmieszy mnie Twoja postawa. Dibo - do Ciebie nigdy nic nie miałem i nie rozumiem o co ci chodzi. Jeśli zgrywasz się za komentarze za film StunD Poland to przeczytaj to jeszcze raz. Napisałem, że montaż miałeś ładny, ale sama `treść` filmu nie zasługuje na brawa bo to NIE była czołówka StunD Poland. Co do filmu. Tego dnia w Borsku była to zwykła jazda szlifująca umiejętności - nic pod kamerę. Mam kilka zajebsitych ujęć z tego weekendu, ale to umieszcze w filmie Scooter-Stunt. Co do montażu - już mi się nie podoba :crossy: Nie lubie używać efektów, poprostu proste przejścia. Dibo - obejżyj sobie zagraniczne filmy typu OTOWN (www.stuntlife.com) - zauważ, że oni nie bawią się w `jak najwięcej przejść`. Mi się taki styl podoba. Dzięki wszystkim za komentarze :icon_eek: Jeśli chodzi o biegi - w ten weekend jade obejżeć cebre f3 :) Zobaczymy co z tego będzie. Pozdro Ps. Bari, jeżdzę roxem 50 - nie 100 :bigrazz: Setka to stare dzieje ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 : Jeśli chodzi o biegi - w ten weekend jade obejżeć cebre f3 :icon_mrgreen: Zobaczymy co z tego będzie.PozdroPs. Bari, jeżdzę roxem 50 - nie 100 :buttrock: Setka to stare dzieje ;] No stary jak cbr-ka bedziesz wywjal takie stoopie jak teraz skutrem to bedzie sie dzialo:) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bari Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 Powodzenia w "ogladaniu" Cebry :icon_mrgreen: Myslalem ze dalej latasz 100 :buttrock: Ale zapomnialem cie pochwalic za stoopie , ja tez tak chce :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi