Gremlas Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 Witamwłasnie przed chwilą koło mojego bloku wydarzył sie wypadek puszka + motocykl Wina stała po obu stronach Motocykl wyprzedzał na przejsciu i na skrzyzowaniu Samochód RENAULT MEGANE.Gdy ten był tuz obok niego samochod skrecil w lewo i przydupil w w tył. :) Na szczescie predkosc moze i nie duza bo okolo 80km/h bo zatrzymal sie licznik. Kierowcą samochodu prawdopodobnie była kobita a motocyklista facet po 30sce Motocykl chyba Honda CB Na pierwszy rzut oka podobny do GS-y ale to nie ten bo ten mial 2 rury wydechowe. Kolor zółty. Za niedługo dodam fotki. Pozdro Aaaa motocyklista żyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel5 Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 Tylko niech znowu nie zacznie sie dyskusja kto winny bo to juz było.Dobrze ze sa cali, ale to 80km/h to niemało mogło byc kiepsko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gremlas Opublikowano 26 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 Kurde ze zdjec kicha jak poszedłem drugi raz juz straż odjezdzała a 5 gosci pchalo maszynke. Nie mam pojecia co to za motoWyglądało na Suzuki ale głowy nie dam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gremlas Opublikowano 28 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 Jednak motocyklista zginął.Zmarł w szpitalu,wewnętrzny wylew [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wodar Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 Szkoda gościa. A koniec sezonu był tak blisko.Takie życie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardan Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 Dlatego apeluję po raz kolejny aby "myśleć za innych" . POZDRO! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk.cbr Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 ***Żegnamy kolejnego motocyklistę... i niestety nie ostatniego...*** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomek91 Opublikowano 29 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 Na szczescie predkosc moze i nie duza bo okolo 80km/h bo zatrzymal sie licznik. a jednak można zginąć [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joniec Opublikowano 1 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 Kolejny raz przez chwilę zopaomnienia ktoś zginął. Myślmy nie tylko o naszej jeżdzie ale i o jeżdzie innych w wielu sytuacjach to mi pomogło. Szkoda gościa [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi