marecki Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 (edytowane) Witam. Szukam chętnych osób do wspólnego wyjazdu z 3miasta na zlot forumowy. Planowany wyjazd w piątek w godzinach 12-14. Jadę ja z Ojcem_Dyrektorem oraz ze Staszkiem_s. Pozdrawiam Marek. Edytowane 25 Września 2006 przez marecki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 Jesli planujecie jechac przez Torun i pozniej 1 na Łódź to z pewnoscia mnie dogonicie.Ja planuje wyjechac ok 11 - 12. Po nieznanej trasie gdzie sa dziury i koleiny jade bardzo wolno.Moja tablica rej. CB 1214 - jak bedziemy sie mijali to musimy polaczyc sily. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marecki Opublikowano 26 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 Już zapisałem numer :) Pozdrawiam Marek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 27 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 ...obawiam się, iż dopiero wieczorem wystartuję, jak mi poskładają moto... Bo jest realna jeszcze gorsza groźba, iż poskładają dopiero w sobotę!pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marecki Opublikowano 27 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 ...obawiam się, iż dopiero wieczorem wystartuję, jak mi poskładają moto... Bo jest realna jeszcze gorsza groźba, iż poskładają dopiero w sobotę!pzdrMam nadzieję, że w serwisie popiszą się szybkim poskładaniem motocykla. No nic, to czekamy z ojcem na telefon w czwartek.Pozdrawiam Marek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi