Skocz do zawartości

Kupował ktoś/zna handlarza motocykli

Rekomendowane odpowiedzi

tak samo jek wyzej , promex dobra firma

same pozytywne wspomnienia , od kontaktu do prawie zamowienia

Zrezygnowalem bo znalazlem tu cos tanszego.

Ogladalem u nich sprzety , nie ma do czego sie przyczepic

A co de opuszczenia ceny za bardzo bym na to nie liczyl :notworthy:

hmm, warto zapamietac; zadzwonie zapytam jak wyglada sprowadzanie na zamowienie

dzownilem i brzmią rozsądnie; bede jeszcze gadal z szefem w poniedzialek;

procedura standardowa: trzeba spotkac sie osobiscie; wplacic zaliczke, zamowic, a potem tylko czekac na kontakt.

najgorsze ze z tym rybnikiem nie ma polaczenia pociagowego; trzeba bujac sie furą.

Edytowane przez Yogi

Promex jak najwiekszy plus :notworthy: Motorki zawsze sprawdzone i pewne nie można sie do niczego przyczepić a powiem wiecej jeżeli coś w nim jest nie tak to na pewno sie o tym dowiesz . Własciciel bardzo sensowny facet , który uwielbia dwa kółka !! Firma zajmuje sie tez motocyklami żużlowymi i ogólnie wszystkim co jeździ na dwóch kołach :icon_eek: Bardzo polcecam :icon_eek:

P.s. Brak jakichkolwiek powiązań z właścicelem :icon_eek:

hmm, warto zapamietac; zadzwonie zapytam jak wyglada sprowadzanie na zamowienie

dzownilem i brzmią rozsądnie; bede jeszcze gadal z szefem w poniedzialek;

procedura standardowa: trzeba spotkac sie osobiscie; wplacic zaliczke, zamowic, a potem tylko czekac na kontakt.

najgorsze ze z tym rybnikiem nie ma polaczenia pociagowego; trzeba bujac sie furą.

Z Katowicami na pewno jest połączenie. Potem tylko busem za 5zł do Rybola.

mam nadzieje, ze sprawdze ich juz za pare miesiecy; ciekawe ile moze potrwac wyszukanie fajera w DE; niby popularny

Yogi jak bedziesz wiedział już coś konkretnego to daj halo na PW, też przymierzam sie do bladego więc może razem śmigniemy do Promexu.

raczej smigniesz sam; ja to (jezeli wogole) w przyszlym roku. wnioskuje ze chcesz teraz kupic jakos.

sprzety sa drogie to fakt: rr'95 kosztowala ostatnio u nich 12,3k.

http://www.promex.rybnik.pl/zdjecia/0000b396.jpg

http://www.promex.rybnik.pl/zdjecia/00007f1d.jpg

http://www.promex.rybnik.pl/zdjecia/0000f0ec.jpg

Niby duzo, ale wygladala (przynajmniej na fotach) jak nowka.

no dokladnie trzeba pociagiem. nie widzi mi sie jechanie furą (tym bardziej ze z gosciem trzeba sie spotkac osobiscie podczas zamawiania).

Edytowane przez Yogi

Cze!

wszystko pieknie; ale co zrobic z gotówką? przeciez nie pojade pociagiem z tysiacami w kieszeni.

Zawsze możesz kasę, część lub całość, przelać na konto i wziąć ze sobą potwierdzenie wpłaty.

Panowie, jeżeli któryś z Was będzie wybierał się do Promex'u, to dajcie mi wcześniej znać. Mogę służyć za przewodnika po Rybniku :icon_mrgreen:

Pozdr.