tha Opublikowano 22 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 Witam,w zakupionym przeze mnie motocyklu nie dziala predkosciomierz, tzn wskazowka podczas jazdy radosnie spoczywa na bolcu. Jak mozna zdiagnozowac uszkodzenie (czy wina lezy po stronie zegarow, czujnika czy moze w innym miejscu)? Raczej naprawiac czy kupic i zamontowac jakis licznik rowerowy?Pozdrawiam,Tha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 22 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 Zacznij od sprawdzenia czy linka predkosciomierza ci sie nie odkrecila. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wazzabii Opublikowano 22 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 na moje moglo Ci ukrecic linke - w enduro to norma, chociaz jak dobrze ja zabezpieczysz i zakonserwujesz to bedzie dlugo sluzyla :buttrock: jesli nie jest peknieta to sprawdz jej konce, u mnie na przyklad koncowka w slimaku se zaokraglila i linka sie nie krecila, wsadzilem odwrotnie i dziala do dzis :) tylko fakt ze ladnie zalalem cala linke olejem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tha Opublikowano 25 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 Dzieki za odpowiedzi, ale wydaje mi sie ze w fazerq nie ma linki predkosciomierza tylko jest jakis czujnik elektromagnetyczny. Moze ktos mial z czyms takim juz do czynienia?Tha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi