krist0f Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 Witam.Czy wie ktoś jak w hondzie vf750f sprawdzić stan oleju,tzn. w którym miejscu na wskazniku powinno być widać olej,bo tam nie mam tych cech min. i max. ?Prosze o rade.Z góry dziękuje i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 W VF750S jest okienko Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krist0f Opublikowano 22 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 Witam.Czy wie ktoś jak w hondzie vf750f sprawdzić stan oleju,tzn. w którym miejscu na wskazniku powinno być widać olej,bo tam nie mam tych cech min. i max. ?Prosze o rade.Z góry dziękuje i pozdrawiam. Miałem wcześniej vf400f i też było okienko to jest super rozwiązanie,ale niestety w większych pojemnościach już takiego okienkanie ma . Ciągle nie wiem jak to sprawdzić. HELP!!! :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek1 Opublikowano 22 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 W CBX miałem miarkę na korku wlewu. Był tam taki bagnecik z kreskami. Postaw na centralnej stopce, poziom powinien być pośrodku. Tak jest też w VF. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krist0f Opublikowano 23 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2006 W CBX miałem miarkę na korku wlewu. Był tam taki bagnecik z kreskami. Postaw na centralnej stopce, poziom powinien być pośrodku. Tak jest też w VF. Tak, że jest bagnet na korku to wiem, tylko właśnie chodziło mi o to w którym miejscu ma być widać olej,bo tam nie ma kresek tylko jakiś zygzak, ale dzięki jeżeli piszesz że ma być na środku to OK.Pozdrawiam i dziękuje. :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
August~VF1000 Opublikowano 23 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2006 No właśnie te ``zygzaki`` to jest stan!! Początek ``zygzaków`` to minium a max to max :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi