Barył Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 (edytowane) No miałem przyjemność Łysy widzieć twoje cudo w 2OO i już Ci gratulować w realu ale jeszcze raz na forum dla Ciebie i brata :buttrock:Wprawdzie zdradziłeś jedynie słuszną V i jedynie słuszny kardan ale za to że dałeś się przejechać wybaczam i dziękuje :icon_mrgreen::buttrock::buttrock::buttrock::buttrock: mam nadzieję że jak się nieco chłodniej zrobi wzniesiemy za Nią kilka tosatów :lalag: Edytowane 25 Września 2006 przez Barył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 Gratuluje wam obu pieknych maszynek... meskich nie bylo?? :buttrock: A na powaznie to zycze przyjemnego smigania i mam nadzieje ze uda mi sie popodziwiac wasze nowe sprzeta w piekle (czyt. Rybnik) :icon_mrgreen: pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drogowiec Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 Wprawdzie zdradziłeś jedynie słuszną V i jedynie słuszny kardan Z tym V to się nie do końca zgodzę. TDM ma wykorbieia przesunięte o 270 stopni, czyli jest to V, tylko ustawiony w rzędzie :icon_mrgreen: Moc oddaje już od obrotów lekko wyższych, niż wolne. Pełna frajda z jazdy. Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 (edytowane) Czolem! W TDM to jest dziwne, ze ona ciagnie w calym zakresie obrotow tak samo. Wszystkie moje poprzednie motocykle, wraz ze wzrostem obrotow zaczynaly coraz bardziej zapinkalac. A tu nie ma czegos takiego. Przyspieszenie jest ciagle takie samo, nie ma takiego doladowania po przekroczeniu danych obrotow, jak to bylo w CB czy GS. I to sprawia na mnie wrazenie, ze ten motocykl... nie jedzie :icon_mrgreen:. Odkrecam od dolu ciagnie, ale nie nastepuje "progres", nagly przyrost przyspieszenia. I to rozczarowuje. CHoc moto idzie w sumie jak burza. Pozdrawiam PSI zaprawde powiadam Wam, jazda motocyklem bez zegarow to czysty hardocre :buttrock: Edytowane 25 Września 2006 przez zbyhu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 Łysy, Zbyhu, moje GRATULACJE!!!!TDM’ka to zejeb*** sprzęt :buttrock: Teraz możecie bezstresowo śmigać po naszych drogach pełnych dziur i kolein :buttrock: Oby motocykle służyły Wam długo, wiernie i bezproblemowo :lalag: p.s. Zbyhu, jakim cudem zarejestrowałeś moto sprowadzone z zagramanicy w jeden dzień :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zomb Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 (edytowane) Lysy piękna maszynka :icon_mrgreen: Zbyhu czekam na zdjęcia Twojej ślicznotki. Pozdroo Edytowane 25 Września 2006 przez zomb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 Piękna maszyna LySy. Tyko pogratulować. Bardzo dobrze utrzymana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 Czolem! Mialem wszystkie tlumaczenia, skarbowke itd oplacone przez wlasciciela tego zakladu. Wystarczylo isc do Wydzialu Komunikacji i od reki zarejestrowalem sprzeta :). OC mialem juz oplacone na francuskie blachy - zeby legalnie wracac z Wawy na moto. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi