wojtas100 Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 przejechalem sie dzisiaj na moto, no i powyzej 10, 11 tys obr/min moto zaczyna mulic - mam na mysli ze nie przyspiesza juz i nie chce sie wyzej wkrecac. pare dni nie jezdzilem bo mialem pusto w baku, dzisiaj zatankowalem na orlenie zwykla 95, wiec moze cwaniaki maja jakas chrzczona (nie wiem) tez wczoraj sprawdzalem filtr powietrza (nie wyjmowalem go ani nie wykrecalem), po prostu podnioslem bak zeby sprawdzic czy jest w miare nowy :biggrin: no i byl k&n (moto mam kolo miesiaca) aha to gsx-r 750 rok 2000 dzieki za odpowiedzi, pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cytryna ( bandit 400 ) Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 moze za duzo paliw dostaje i calego nie spala, dlatego tak muli ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 przejechalem sie dzisiaj na moto, no i powyzej 10, 11 tys obr/min moto zaczyna mulic - mam na mysli ze nie przyspiesza juz i nie chce sie wyzej wkrecac. pare dni nie jezdzilem bo mialem pusto w baku, dzisiaj zatankowalem na orlenie zwykla 95, wiec moze cwaniaki maja jakas chrzczona (nie wiem) tez wczoraj sprawdzalem filtr powietrza (nie wyjmowalem go ani nie wykrecalem), po prostu podnioslem bak zeby sprawdzic czy jest w miare nowy :biggrin: no i byl k&n (moto mam kolo miesiaca) aha to gsx-r 750 rok 2000 dzieki za odpowiedzi, pozdro a juz chcialam pytac co to za moto..... :biggrin: Sprawdz jeszcze raz ten filtr...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas100 Opublikowano 20 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 chyba pierwsze co zrobie to wypale to co zalalem dzisiaj i naleje 98, jak to nic nie da to sprawdze filtr ale to dopiero za 1,5 tygodnia bo teraz na studia trza jechac :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas100 Opublikowano 24 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 (edytowane) ok posprawdzalem no i wyszlo ze nie jest to ani zla benzyna ani filtr powietrza... jakies sugestie? edit: na luzie moto kreci do odciecia dodam ze taka sytuacja wystepuje na wszystkich biegach i predkosc max spadla do ok 240km/h na 6 biegu :/ Edytowane 24 Września 2006 przez wojtas100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 Jeśli masz filtr K&N to go solidnie upierz i nasącz olejem. Mimo iż wizualnie jest czysty, faktycznie może być ostro zabity.Jeśli to nie filtr i złe paliwo, to czeka Cie solidny serwis. Może coś z drogą paliwową nie tak, ewentualnie jakiś czujnik sie położył. ECU nie wywala żadnego błedu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avalon Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 Czy przed zalaniem do pełna wszystko było w porządku ? Cytuj Czarny, ciężki, szybki... Olympus E-3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas100 Opublikowano 29 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 tak, przed zalaniem wydaje mi sie ze wszytko bylo ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi