Ewelina Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 Witam,jest ktoś na forum kto posiada przyczepkę (ewentualnie zdjęcia przyczepki) do motocykla z koszem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 Witam,jest ktoś na forum kto posiada przyczepkę (ewentualnie zdjęcia przyczepki) do motocykla z koszem?każda zwyczajna (większa) przyczepka z wypożyczalni będzie pasować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dnieprw Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 Czesc.A dokladnie jaka przyczepka Cie interesuje? Jedno- czy dwokolowa? Byl juz post o jednokolowej przyczepce z Niewiadowa.I przede wszystkim do jakiego motocykla?Sam sie zastanawialem kiedys nad dwokolowa przyczepka do Dniepra MT16 z napedem na wozek.Tylko w zasadzie nie znalazlem praktycznego zastosowania takiego "ustroistwa" i odpuscilem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewelina Opublikowano 20 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 Informacje o przyczepkach z Niewiadowa widziałam. Chodzi mi o przyczepkę do MW 750. Wiem że są oryginalne przyczepki do BMW z koszem, ale nie mam żadnych zdjęć ani namiarów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooba73 Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 Informacje o przyczepkach z Niewiadowa widziałam. Chodzi mi o przyczepkę do MW 750. Heya Widziałem kiedyś coś takiego na allegro. Nazywało się chyba "wóz amunicyjny". Z tego co pamiętam miało dwa koła w tylnej części i dyszel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewelina Opublikowano 20 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 Dzięki bardzo. Juz sprawdziłam na allegro, ale nic nie ma. Będę teraz szukać w wyszukiwarce tego hasła. Jestem wdzięczna za każde informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dnieprw Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 widzialem takie przyczepki dorabiane na wzor, pod Niemieckie do R75 i KS 750,na motobazarze w Lodzi, nie wiem czy to nie firma "BOXER&ROTOR" , ale tego nie jestem pewien.Bardzo mozliwe ze sie myle.Sa jeszcze zdiecia na fabrycznej stronie Urala,niestety nie pamietam adresu,ale to latwo znalezc w googlach.Widzialem taka przyczepke na Ukrainie ciagnieta za motocyklem,chyba Dnieprem,wygladala jakby byla zrobiona z prawej strony wozka bocznego i jego lustrzanego odbicia-wahacz i blotnik kola wozka,skrzynka ladunkowa to wytloczki z blachy,cos jak nadwozie przyczepki niewiadowskiej n-250 tylko z blachy,a nie laminatu.Nie miala otwieranych burt.Z tego co wiem do MW750 ani MW650 nie bylo "fabrycznych" przyczepek.Jak sie cos dowiesz to pisz,kiedys mialem zamiar zrobic przyczepke z dwoch ram od wozkow dnieprowskich.Moze jaszcze to zrealizuje.Kto wie ? Ludzie nie takie glupoty robia.Bede sobie ciagna ludz za motorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yool Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 Oto 2 zdjęcia przyczepek motocyklowych, myślę że barciej zainteresuje Cię przyczepka podpięta do sahary. http://img45.imageshack.us/my.php?image=pict0015si9.jpg http://img45.imageshack.us/my.php?image=pict0037yv1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GX - ROYAL STAR * Opublikowano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 Witam.Poszukuję do kupienia i ewentualnego remontu przyczepki PAV 40 , chciałbym ją doczepić do JAWY 350 w której mam już boczny wózek. Z góry dziękuję za informacje.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi