siurniety krolik Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 Ogólnie to zamiast czytać to forum to polecil bym kupić jakieś tanie enduro/cross 125 + ochraniacze i katować chociaz do pelnego rozkwitu wiosny, wtedy myśleć o 600. Dobre, zgadzam się z szanownym przedmówcą :) Człowiek człowiekowi nie równy ( na całe szczęście ) to czy ogarniemy na początku mała pojemność czy dużą zależy od wielu czynników. Np. takich jak: - psychika danego osobnika, - sprawność umysłowa oraz fizyczna :) Natomiast na mniejszej można się więcej nauczyć i doprowadzić do tego że to my prowadzimy maszyne a nie na odwrót :flesje: Ja w sumie zaczynałem od 750 potem było 1000 a nastepnie 1100. W zeszłym sezonie polatałem troszkę na TW 125 kumpla ( normalnie wali na GSXR 750 a TW to jego drugie moto) i powiem wam panowie rewelacja :clap: Tak mi się spodobało że również nabyłem takie cudo i jak nim polatam top mam banana. Można tym latać czasie tzw. zimy a na dzidowanie większym moto czekać do wiosny. Myślę że w wieku 16-17 lat to jest super fajny sprzęt na początek. Oraz dla osób mniej sprawnych ruchowo - niestety sporo jest takich - unikanie lekcji wfu w młodości itp. A jak ktoś ma juz swoje lata :crossy: to warto mieć takową 125 dla frajdy oraz chociażby po to aby nuczyć troszke podstaw ( na trawie i piasku ) swoich najbliższych ;) pozdr, siurniety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siurniety krolik Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 Ogólnie to zamiast czytać to forum to polecil bym kupić jakieś tanie enduro/cross 125 + ochraniacze i katować chociaz do pelnego rozkwitu wiosny, wtedy myśleć o 600. Dobre, zgadzam się z szanownym przedmówcą :) Człowiek człowiekowi nie równy ( na całe szczęście ) to czy ogarniemy na początku mała pojemność czy dużą zależy od wielu czynników. Np. takich jak: - psychika danego osobnika, - sprawność umysłowa oraz fizyczna :) Natomiast na mniejszej można się więcej nauczyć i doprowadzić do tego że to my prowadzimy maszyne a nie na odwrót :flesje: Ja w sumie zaczynałem od 750 potem było 1000 a nastepnie 1100. W zeszłym sezonie polatałem troszkę na TW 125 kumpla ( normalnie wali na GSXR 750 a TW to jego drugie moto) i powiem wam panowie rewelacja :clap: Tak mi się spodobało że również nabyłem takie cudo i jak nim polatam top mam banana. Można tym latać czasie tzw. zimy a na dzidowanie większym moto czekać do wiosny. Myślę że w wieku 16-17 lat to jest super fajny sprzęt na początek. Oraz dla osób mniej sprawnych ruchowo - niestety sporo jest takich - unikanie lekcji wfu w młodości itp. A jak ktoś ma juz swoje lata :crossy: to warto mieć takową 125 dla frajdy oraz chociażby po to aby nuczyć troszke podstaw ( na trawie i piasku ) swoich najbliższych ;) pozdr, siurniety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*endrju* Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 To ja zacząlem od dupy strony. Kupilem sobie już 600-te, a teraz kupie sobie 125-tke :clap: pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 miśku ... to nie było do Ciebie to raz... dwa jak sie komuś tłumaczy że to jest czarne [ i istotnie jest ! ] a on mówi ze to biale to mnie wkurwienie nieziemskie ogarnia ... on napisał, że wsiadł odrazu na 600 a Ty jezdziłes na mniejszych więc nie wiem co Ty wogole gadasz ... :clap:chodzilo mi o to chlopcze ze za bardzo sie ekscytujesz ( co w twoim wieku jest troche dziwne ) ,na niektorych ludzi nie ma rady, za bardzo bierzesz to do serca i sry ale nie jestem twoim miskiem :evil: no offence i nie robmy tutaj off topicu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 Ja mysle, ze lunatyk chcial, zeby zaraz zleciala sie jakas grupka, ktora przyzna mu racje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^lunatyk^ Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 Ja mysle, ze lunatyk chcial, zeby zaraz zleciala sie jakas grupka, ktora przyzna mu racje. pragnę tego z całego serca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 No widzisz, sam przyznajesz. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^lunatyk^ Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 No widzisz, sam przyznajesz.:crossy: Kolego, przestań sie kompromitować... nie o tym mamy dyskutować w tym wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 Temat jest juz dawno temu wyczerpany, wiec zluzuj wora i idz ratowac swiat gdzie indziej forumowy napinaczu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucass Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 forumowy napinaczu Zwieraczu?.. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 panowie skonczcie ze spamem bo to sie moze zle skonczyc ;] Szkoda ze nie mozna tu ustawiac opcji "wygasniecia" postow.. bez sensowny spam sam by uciekal. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi