eksces Opublikowano 8 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 dla was już mam:D:D:D zaczynam wysyłać jutro i pojutrze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 9 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2006 dla was już mam:D:D:D zaczynam wysyłać jutro i pojutrze:) No super, jeszcze mozna pojeździć....hahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dadomin Opublikowano 9 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2006 Witam eksces,Wlasnie dokonalem przelewu ELIXirem czyli jutro najpozniej w srode powinienes miec pieniadze na koncie. Daj znac jak dojda i prosze o szybka wysylke naprawde nie moge sie doczekac chwili gdy sobie ja przyszyje do kurtki no a druga do kurtki mojej zony :)Wielkie dzieki i pozdrawiamDaniel Dominiak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andirut Opublikowano 10 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 MIERZYNSKIM 1 szt.KONIK 2 szt.EKSCES 2 szt.QDŁATY2004 2 szt.KAKA 3 szt.BETI 2 szt.BARTIC 3 szt.CEZSEK 2 SZT.BOLO 2 szt.MARCYSIEK 2szt.CYKLOTRON 2szt.ANDIRUT 1szt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eksces Opublikowano 10 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 MIERZYNSKIM 1 szt. - wysłaneKONIK 2 szt.EKSCES 2 szt. - sam sobie wysyłał nie będę :)QDŁATY2004 2 szt. - wysłaneKAKA 3 szt. - wysłaneBETI 2 szt. - podeślij mi adres do wysyłkiBARTIC 3 szt.CEZSEK 2 SZT. - wysłaneBOLO 2 szt. - wysłaneMARCYSIEK 2szt. - wysłaneCYKLOTRON 2szt. - wysłaneDEATHRAW 1szt. - wysłaneDADOMIN 2szt - wysłaneSTANISLAW 521 1sztANDIRUT 1szt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMASZ MILEWSKI Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 dajcie mi prosze namiar do tego kolegi od naszywek wybieram sie do wrockato bym chetnie odebral je sam 602771333 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 dajcie mi prosze namiar do tego kolegi od naszywek wybieram sie do wrockato bym chetnie odebral je sam 602771333 Kolega od naszywek to Eksces. Pyknij do niego na PW i się dogadasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 odebrałem naszyweczki :buttrock: jak dla mnie bomba :bigrazz: tylko nie wiem jak je przyszyć, hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dadomin Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 Witam,no to juz nie moge sie doczekac listonosza z przesylkom wiellkie dzieki :buttrock: pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deathraw Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 Dzisiaj dstałem naszywkę:DSuper wygląda i napis Poland świetnie się wkomponował.A tu foto na dowód:P nie nażekajcie na jakość http://img101.imageshack.us/img101/8150/dsc029661xf7.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 Ja też już mam. Dzięki wielkie!Teraz Pani niech główkuje, jak je przyszyć... :flesje: Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 A ja dalej nie mam naszywki, ale moze juz niedlugo....hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty2004 Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 dzisiaj odebrałem i są super jutro przyszywam do skórki!teraz juz tylko czas aby załozyć klub miłośników VIRAGO co Wy na to??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deathraw Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 (edytowane) teraz juz tylko czas aby załozyć klub miłośników VIRAGO co Wy na to???Jak dla mnie pomysł super tym bardziej że coraz więcej Virażek jeździ po polskich szosach.Dajmy popalić Shadowom:D Edytowane 13 Października 2006 przez Deathraw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaka Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 dostałem naszywki, wyszły OK, Eksces dzięki.Teraz na kurtkę i w drogę.przy okazji się pochwalę, na Rajdzie Felkowskim załoga nr 35 (KaKa i PawelP na Yamahah Virago) zajeliśmy zaszczytne 12 miejsce.http://www.felkowisko.riders.pl/?Rajd+Felk...niki+rajdu+2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi