Birendgrazz Opublikowano 18 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 Witam sory ze wypisuje ale nigdzie tego nie moge znalezc. Chce wymienic olej i nie wiem ile mam go wlac KTM LC4 620 SC z 1999r. Dajcie znac jak ktos wie, albo jakies namiary. Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszEnduroboyz Opublikowano 19 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 przeciez masz miarke no nie ?? to wlewasz tyle zeby był stan na miarce:/a tam oleju sporo wchodzi bo to dwa filtry obieg w ramie słyszałem ze się cięzko zmienia, ale wątpie pewnie bajka jakas:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekJ Opublikowano 19 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 (edytowane) W serwisówce do LC 4 620 SC z '97 roku jest napisane, że oleju wchodzi 1,6 litra.Do EGSa 2,1 litra (einschlieBlich Rahmen-cokolwiek to znaczy, ale pewnie chodzi o olej w ramie). Edytowane 19 Września 2006 przez BartekJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeJot Opublikowano 19 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 (edytowane) Jak będziesz zainteresowany to mam serwisowki w pdf. Moze cos tam znajdziesz. Ja sie z tym troche nameczylem. Trzeba wlac czesc oleju do ramy (jezeli masz obieg oleju przez rame), a czesc do silnika, i jeszcze odpowietrzyc rame. Edytowane 19 Września 2006 przez PeJot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi