michal750 Opublikowano 18 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 Wiem, ze temat jest raczej sliski i uznawany najczesciej jako TABU,ale:Czy ktos z Was otrzymal wyplate ubezpieczenia z OC sprawcy wypadku? Jak ubezpieczalnia rozlicza koszty wypadku? Czy przyznaja nowe czesci, czy tez powiedza "te plastiki mozna posklejac" :biggrin:Czy ktos probowal zalozyc (np pozyczone od kolegi) poscierane plastiki w celu zwiekszenia wyplaty odszkodowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbyszekm Opublikowano 18 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 (edytowane) oj śliski temat śliski...po sobie wiem ze rzeczoznawca wycenia straty z tego co widzi, a jak nie widzi to piszesz odwołanie i wtedy przychodzi drugi a ty wtedy muszisz argumentować dlaczego nie zgadzasz się z wyceną poprzednika. Ja podparłem sie cenami z Dizmar ŚM itp i wywalczyłem dodatkowa kase, która i tak mi się należała!!!co do zakladania czesci/złomu od kolegi to twoja broszka, rób jak uważasz ale uważaj jak robisz. co do klejenia plastików to się w to nie bawią, liczą ze kupisz nowe... Edytowane 18 Września 2006 przez Zbyszekm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi