Allu Opublikowano 26 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 Czemu ja tutaj nie zaglądnąłem miesiąc temu ? To tylko około 7 km ode mnie :biggrin: Jedno spotkanko na wakacjach już było - tak jak napisał Krzysiek chętnych było dużo , a z forum motocyklistów przyjechały zaledwie 2 osoby - spotkanie było też pod parkiem na zalesiu :biggrin: a później ognisko kilkanaście km dalej :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorzeszow Opublikowano 30 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 no tak bywa przewaznie, ludzi esie deklaruja a potem nie ma nikogo :bigrazz: no ale nie mozna miec tego nikomu za złe, nie kazdy ma czas, lub checi, ja aktualnie mam moto w serwisie wiec nie spotkamy sie raczej :crossy: moze jeszcze ktos cos zorganizuje, kto wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilQ_21 Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 w tym sezonie i roku już nic sie pewnie nie wydarzy :bigrazz: z tego co słyszałem ma być z pogodą już tylko gorzej obym się oczywiście mylił :crossy: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allu Opublikowano 1 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2006 Co jak co ,ale w przyszłym sezonie Bieszczady pasuje wspólnie zaliczyć . No i normalne że jakieś ognisko w okolicach Rzeszowa , więc szykować sprzęty !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilQ_21 Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 mam nadzieje że przysżły sezon będzie o wiele lepszy niż ten :wink: Allu w pełni się zgadzam trzeba będzie zoorganizować jakiś wspólny wypad albo przynajmniej ognisko jakieś :biggrin: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 Wypad czemu nie. Np Solina to ( z Rzeszowa ) tylko 130km a naprawde fajnie sie jedzie . Sprawdzone bo na zakonczenie sezonu wlasnie sie tam wybrałem. A jezeli ktos by chciał to napewno na rozpoczecie planuje przejechac petle ale jeszce niewiem która ale raczej małą.. Wieć jesli jesteście chętni to na wiosne mozna jechac. Przy spalaniu 6 na 100 koszt paliwa na samą soline w ta i spowrotem to ok 60zl ( jeżeli ceny sie utrzymają) No i jeszce petla wiec wydatek jakiś jest. Ale tak czy inaczej ja ajde napewno wiec moge sie do was dołączyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allu Opublikowano 3 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2006 Sądzę ze narazie nie ma co wypisywać kto jedzie a kto nie bo do tego czasu i tak coś komuś wypadnie i będzie jak ostatnio . Wyjazd zaczniemy organizować gdzieś końcem marca , aby był jeszcze miesiąc czasu na uzgodnienie i te sprawy . :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi