Kunin Opublikowano 17 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 Witam coś stuka mi na wolnych obrotach po strone gdzie jest magneto jeszcze nie rozbierałem i nie patrzyłem ale mam zamiar moze ktoś wie co to może być ?? może ktoś sie spotkał z takim problemem ? dzięki i pozdrawiam :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 17 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 to rozbiez to i zobacz czy nie masz luzow na wale?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobskiii Opublikowano 17 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 jeszcze jak bys napisal w jakim motorze to stuka to by bylo pieknie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 17 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 to zobacz jego profil pisze tam mbx 80 wiec chyba o ten motocykl chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 17 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 dokładnie jak mowi poprzednik....mozesz miec luzy na wale i wtedy magneto o cos tłucze, badz luz na korbowodzie i takie sa oznaki złuzycia!! Pozdro! Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawik Opublikowano 18 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 niema luzow -bylem przy tym i patrzylem .Magneto ani drgnie . To tlumik tak napierdala... .Ale w Hondah tak jest moja tez stuka . te silnik tak chodza.. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 18 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 buehehe tak samo jak i w mojej :) w Środzie Ślaskiej kazdy silnik Hodny z tego modelu tak chodzi :notworthy: :icon_razz: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajdowiec Opublikowano 18 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 Witam coś stuka mi na wolnych obrotach po strone gdzie jest magneto jeszcze nie rozbierałem i nie patrzyłem ale mam zamiar moze ktoś wie co to może być ?? może ktoś sie spotkał z takim problemem ? dzięki i pozdrawiam :notworthy:[/qMoze siadły łozyska na wałe i lekko przy wolnych obrotach gdy są duze drgania to moze sie obciera koło magnesowe o magneto a czy blokuje silnik czy tylko lekko hamuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kunin Opublikowano 19 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 włąśnie że ani nic nie obcier moto jedzie tak jak powino przyśpiech jest wspaniałą i wszystko oki tylko tak jakby jak to kolega pawik wspomniał coś w tłumiku napierało :) Dibo widać w środzie wszystkie Hondy tak mają to u nich rodzinne :biggrin: pozdro dla wszystkich i dzięx :notworthy: :icon_razz: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zysio Opublikowano 19 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 mozliwe ze masz gdzie luzy na wale albo cos ci sie odkreca lub ten tłumik jak chlopaki mowia a w mojej naszczescie nic nie stuka <lol> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kunin Opublikowano 2 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 niema luzow -bylem przy tym i patrzylem .Magneto ani drgnie . To tlumik tak napierdala... .Ale w Hondah tak jest moja tez stuka . te silnik tak chodza.. pozdro tyle że ja mam silnik made in japan :icon_mrgreen: :buttrock: :biggrin: :biggrin: a stuka tłumik odkręcałem potrzepalem i coś tam lata :( pozdro :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi