mwichan Opublikowano 15 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 (edytowane) Witajcie bracia! Otóż muszę zrobić hamulec tylni i jak przystalo na skuter(motorower) jest to hamulec bębnowy. I mam pytanie czy się wymienia same okładzini czy całe szczęki orazy czy mocowanie szczęk/okładzin jest jakieś znormalizowane? Aha i jaki może być koszt całej imprezy w garażu (nie licząc napoii:D) pozdro Edytowane 15 Września 2006 przez mwichan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcpol Opublikowano 15 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 (edytowane) Witajcie bracia! Otóż muszę zrobić hamulec tylni i jak przystalo na skuter(motorower) jest to hamulec bębnowy. I mam pytanie czy się wymienia same okładzini czy całe szczęki orazy czy mocowanie szczęk/okładzin jest jakieś znormalizowane? Aha i jaki może być koszt całej imprezy w garażu (nie licząc napoii:D) pozdro Pkt 1. Hamulce nie chamulce,Pkt 2. Można wymienic same okładziny lub całe szczęki, jesli wymienisz tylko okładziny będziesz musiał je przynitować lub przykleić, robi się to, gdy całe szczęki nie są dostepne,Pkt 3. Koszt w zależności od jakości, byc może uda Ci się dopasować szczeki od jakiegos rometa lub podobnego sprzeta. Ogólnie raczej kilkadziesiąt (ew. kilkanaście) złPozdro Edytowane 15 Września 2006 przez marcpol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 15 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 dzieki i sory za prymitywny błąd... hehe no to sie rozjaśniło ... byłbym bardzo zadowolony jak się zmieszcze w 40złotych polskich :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 15 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 to zależy od modelu, koszt może się wachać w granicach 50zł Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 16 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2006 to i tak mnie zadowoli ... a hamulec rzecz wazna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawela Opublikowano 16 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2006 do DT 80 zaplacilem rowne 50 zl na nowe szczeki. ich zamocowanie jest banalnie proste i napewno sobie poradzisz :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 16 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2006 (edytowane) z mocowaniem to sie pytalem czy jest znormalizowane bo mam skuter ktory byl bardzo malo popularny a na dodatek bylo sprowadzone z japoni przez firme z mojego miasta. sprowadzony pare lat temu ale silnik mi sie udalo kupic od wersji europejskiej bo w tamtym cylek byl do wymiany :/ edit okladziny identyczne jak w polskim ogarze 205 wiec licze na male koszta:P Edytowane 16 Września 2006 przez mwichan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi