macker16xD Opublikowano 14 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 Mam pytanie czy 125cm np aprilia rs 125 lub cagiva 125 sa za mocne jak na poczatek mam 16 lat i 192 wzrostu i prosze nie piszcie ze v max 150 to za duzo jak na poczatek i ze mam 16 lat to nie jestem odpowiedzialny i dlatego niepowinienem zaczynac od 125 jezdzilem juz autem ale chce przezucic sie na cos legalnego co moge miec w wieku 16 lat :D czy te 125 sa naprawde tak mocne ze moga uciec z pod tylka ? z gory thx :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorzeszow Opublikowano 14 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 tak, jest wystarczajaco silna, chyba ze kupisz jakas zdlawiona wersje, pozatym rejstracja 125 ccm na 50 jest bardoz ryzykowna i jak cie dopadnie mądry policjant to nie bedzie tłumaczenia :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubertmtx Opublikowano 14 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 Jeżeli jest to twój pierwszy motocykl to jest dość mocny ale jak masz troche w głowie to bedzie git :D:D:D: Kolega też zaczynał od nsr 125 i sobie poradził bez problemu. Mam nadzieje że pisząc że chcesz jeździć legalnie masz na myśli zrobienie A1 :flesje::D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek15l Opublikowano 14 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 na początek radze ci 50 potem sie przesiądz na 125 wrażenie gdy sie zsiądzie z 50 na 125 niesamowite!!! Ja sam gdy miałem10 lat zacząłem jezdzić na komarku ażdo teraz ale planuje kupić yamahe tzr 50. Bo 125 moim zdaniem jest dla mnie troche za duża mimo że jeżdze motorami jóż 5lat. POZDRO!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorzeszow Opublikowano 14 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 zreszta kilka tematow nizej jest taki sam prawie temat, zamiast tworzyc bezsesowny nowy poczytaj dokladnie co pisza ludzie w poprzednim temacie, tam jest wystarczajaco duzo odpowiedzi. Pozdrawiam! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelo Opublikowano 14 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 jezeli masz olej w glowie i cie matka dobrze wychowala :flesje: i nie masz zbyt luznego prawego nadgarstka to ujdzie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeRRoRystA Opublikowano 14 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 jak ktoś czytać nie umie, to zakłada tematy :D kup i se nawet 1100ccm i zarej. na motorower, szerokości :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macker16xD Opublikowano 14 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 na początek radze ci 50 potem sie przesiądz na 125 wrażenie gdy sie zsiądzie z 50 na 125 niesamowite!!! Ja sam gdy miałem10 lat zacząłem jezdzić na komarku ażdo teraz ale planuje kupić yamahe tzr 50. Bo 125 moim zdaniem jest dla mnie troche za duża mimo że jeżdze motorami jóż 5lat. POZDRO!!!!!! niemam zamiaru rejestrowac na 50 chce zdac na a1 ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macker16xD Opublikowano 14 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 (edytowane) czy ktos zaczynal od 125 ?? :D Edytowane 14 Września 2006 przez macker16xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalloKS Opublikowano 15 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 jak masz troche pojecia o jeździe to dasz rade!kumpel przesiadł sie z simsona na cbr 600 f2 i daje sobie rade.to zależy tylko od ciebie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi