mmatteuszz Opublikowano 14 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 witam! mam pytanko. czy istnieja tloki innych firm jak ta? http://allegro.pl/item126395728_yamaha_dt_...ne_wymiary.html oczywiscie do yamahy dt 80.nie wiem czy naprawde nie ma czy tylko sprzedawcy olewaja klientow i wciskaja gowna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teslasim Opublikowano 14 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 Almot robi tłoki do Yamahy 50 i 56 mm http://www.almot.com.pl/tloki.htm ale ja nie polecam tej firmy mając to co zrobili do simsona - porażka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmatteuszz Opublikowano 14 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 hehe almot ma siedzibe glowna 1km od mojego domu <w gniewkówcu :D> sam nie polecam do charta kupilem "kit tuningowy" :flesje::D ktory po 4 miesiacach sie posypal. nie chodzi mi o syf. chodzi mi o jakies dobre firmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_195 Opublikowano 14 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 z autopsji wiem że meteory sadobre a ten link dałeś , a na pudełku jest napis "FOR YAMAHA" to maksymalne ścierwo, to jest produkcji tajwańskiej, wytrzyma dobre pół roku. jeśli sie troche znasz, to przyłuż sówmiarkę do pierścieni, i zobacz ich ksztalt, pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malys Opublikowano 15 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 AAA tak, ciekawe od kiedy meteor za bagatelną sumę 60zł będzie dobry w decie która odblokowana kręci powyżej 10tys. Toż to ozdoba zrobiona z puszek.Z firm to najlepiej poszukać wśród orygniału, Wiseco, Proxa, Vertexa itp.Żadnego meteora. Tak poza tym to jest temat o tłokach do DT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmatteuszz Opublikowano 15 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 wiem ze jest taki temat. ale chcialbym zebyscie podali linki do tych lepszych tlokow bo na slowo to za bardzo nie wierze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adoado0 Opublikowano 16 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2006 No to sobie zobacz na allegro sprzedaje tłoki Vertexa.Tej firmy reklamować chyba nie trzeba..http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M283374Tu jest akurat tłok do RM-ki ale pisze że ma tłoki to wszystkich cross-enduro..Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmatteuszz Opublikowano 16 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2006 :buttrock: dzwonilem do nich i powiedzieli mi ze nie mają i ze takich niema. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi