marcinreks Opublikowano 14 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 Awięc: - świeca wyczyszczona. - filtr powietrza jest okiNa zimnym silniku wszystko jest ok pracuje ładnie ale jak się rozgrzeje to jak dodam gazu to przy spadnięciu obrotów po prostu gaśnie. Już próbowałem naciągnąć linke od gazu i dalej to samo. proszę o jakieś sugestię jeżeli ktoś się zainteresuje moim problemem piszcie udzielę wszelkiej pomocy byle naprawić moje maleństwo!!! POZDRAWIAM WSZYSTKICH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukass Opublikowano 14 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 Sprawdz czy nie blokuje sie gdzieś ssanie, czy nie dostaje w jakiś sposób za dużo paliwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 14 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 linką gazu się nie reguluje obrotów to 1 rzecz a druga , jakie ma obroty na zimnym ? Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajdowiec Opublikowano 14 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 No cześć no i patrzałeś czy są inne zmiany jak ci mówiłem? Przypuszczam ze bedzie tym skoro wszystko jest dobrze tylko wolnych obrotów nie ma no tera ci Powanien chyba chodzić jak nie to pisz.Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinreks Opublikowano 15 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 na zimnym chodzi spoko tak na 1500 obr ale jak sie rozgrzeje to wiesz daje gaz puszczam obroty spadają i zamiast się utrzymać to gaśnie, wezmę jeszcze wyreguluję dozowanie mieszanki i wtedy zobaczymy, będę wtedy pisał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
palmer74 Opublikowano 15 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 a próbowałeś z dyszą wolnych obrotów ? też ostatnio miałem taki objaw co prawda mam chyba trochę inne moto ale też powinieneś mieć coś takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek007 Opublikowano 31 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 jak dodac temat bo jestem nowy i nie umiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 31 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 Pytaj w już utworzonych jeśli sprzęt gaśnie Ci na wolnych. To nie jest nietypowa usterka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi