wrobel666 Opublikowano 14 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 mam pytanieJakie czasopisma moglibyście polecić dla początkującego "mechanika"chodzi mi głownie o prasę w której jest dużo porad technicznych, jak również informacji na temat części???Będę wdzięczny za podpowiedzipozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbyszekm Opublikowano 14 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 mam pytanieJakie czasopisma moglibyście polecić dla początkującego "mechanika"chodzi mi głownie o prasę w której jest dużo porad technicznych, jak również informacji na temat części???Będę wdzięczny za podpowiedzipozdrawiam sam chętnie takową bym zaprenumerował :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thefex Opublikowano 14 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 w "Automobiliscie" jest kącik mechaniczny.. poza tym to "Młody technik" :icon_mrgreen: Cytuj KTM LC4 400 SC '95Honda CB 1100 Bol D'or '83DKW KM 200 '35www.bikepics,com/members/thefex/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukass Opublikowano 14 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 Jak masz dostęp do starych światów motocykli to tam jest tego dużo, pozatym poradnik mechanika (tokarza,szlifierza, frezera), książki na temat budowy silników spaliowych, materiałoznawstwo, budowa pojazdów mechanicznych i wiele innych... A czasposma? Automobilista, Twój warsztat, Auto moto serwis... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe Opublikowano 14 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 Nie samą pracą żyje człowiek, w przerwach polecam CKM, Playboya, Hustlera.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi