Klas500 Opublikowano 12 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 Nazwa kasku przewijała się już w wielu wątkach ale właściwie nie zostało powiedziane na jego temat nic konkretnego.Jakie ma zalety , jakie wady , czy wart jest swojej ceny?Jeśli ktoś posiada ten model , to bardzo proszę o opinie. Naprawdę nikt nie potrafi nic powiedzieć na temat tego kasku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 12 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 Widocznie jest mało userów, którzy posiadają ten model lub chociaż jakiś inny model tej marki :) A szukasz kasku jak sądze? Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klas500 Opublikowano 12 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 Rzeczywiście szukam kasku i myślałem o "słynnym" airohu sv55 ale wszędzie , gdzie pytałem , niedostępna była wersja czarny mat (a taka mnie interesuje) , więc pomyślałem o cabergu ale niestety nie mam możliwości wcześniejszego obejrzenia go "na żywo".Poza tym , rhyno mógłbym kupić za całkiem atrakcyjną cenę tj. ponad 100zł taniej od najuboższej wersji airoha , stąd moje zainteresowanie tym modelem.Nie wiem jednak , czy warto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 12 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 Airoh sv55 jest już sprawdzony i ma pozytywne opinie, a o Cabergu sam za dużo nie wiem... A tutaj byłeś?http://www.moto-akcesoria.pl/product_info....oducts_id=18130 Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klas500 Opublikowano 12 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 Airoh sv55 jest już sprawdzony i ma pozytywne opinie, a o Cabergu sam za dużo nie wiem... A tutaj byłeś?http://www.moto-akcesoria.pl/product_info....oducts_id=18130Byłem.Właśnie tę cenę miałem na myśli pisząc , że caberga mogę mieć ponad stówę taniej.Wiem , że sv55 jest już sprawdzony oglądałem go i mierzyłem , znam jego wady i zalety (potwierdzające się w opiniach wielu osób) i chciałem je porównać z opinią na temat caberga.Niestety , chyba się nie uda :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 12 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 Ja bym na twoim miejscu dołożył to 100zł i kupił jednak sv55, bo jednak na kasu się nie powinno oszczędząć, a pozatym wiesz co kupujesz, przymierzałeś itd. :biggrin: Użytkowników Airoha jest wielu na tym forum, a Caberga jak sam widzisz, że jest tyle co kot napłakał :) Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klas500 Opublikowano 7 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2006 Ponieważ na forum pojawiają się coraz częściej mało pochlebne opinie na temat airoha sv 55 , to pozwolę sobie odświeżyć wątek.Może teraz znajdzie się ktoś , kto będzie mógł się podzielić swoimi opiniami na temat caberga rhyno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 7 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2006 Miałem kiedyś caberga i powiem ci że więcej go nie kupie . Kupiłem w zeszłym roku i po ok 2 miesiącach zaczął się łuszczyć antifog na szybie .Na początku sezonu kupiłem nową orginalną szybe i po miesiącu już wyszły 2 bąble łuszczącego się antifoga Ogólnie kaski dosyć głośnie prawdopodobnie dlatego że w egzemplarzach z "niższej półki" nie spotkałem się żeby szyba była dopasowana do reszty kasku (lepszych modeli nie oglądałem dokładnie) Teraz mam uvexa 3000 z allegro (troche używany stan 5- za ok 200 zł) i jestem z niego bardzo zadowolony (cisza i szyba nie paruje ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin (Maly) Opublikowano 10 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 Jednak jest ktoś kto ma rhyno, ktoś czyli ja.. hehe (jakis dziwny humor dzis mam)Ale do rzeczy....Jak ja kupowalem szczekowca wszyscy krzyczeli "nie, nie rob tego" bo glosny bo taki bo sraki.....jednak jak zwykle sie nei posluchalem i kupilem Caberga Rhyno z allegro...Przejechalem w nim 4 tysiace km i moje zdanie jest takie ze to bardzo dobry kask. Na temat glosnosci sie nei wypowiadam bo nigdy nie mialem innego kasku na czaszce na dluzszej trasie, moge tylko podkreslic ze jezdzilem w kasku mojej dziewczyny Airoh Mathisse i ten to dopiero byl glosny, wialo jak w kieleckim...hehe masz wiecej pytan to pytaj.... chetnie odpowiem Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klas500 Opublikowano 10 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 Jednak jest ktoś kto ma rhyno, ktoś czyli ja.. hehe (jakis dziwny humor dzis mam)Ale do rzeczy....Jak ja kupowalem szczekowca wszyscy krzyczeli "nie, nie rob tego" bo glosny bo taki bo sraki.....jednak jak zwykle sie nei posluchalem i kupilem Caberga Rhyno z allegro...Przejechalem w nim 4 tysiace km i moje zdanie jest takie ze to bardzo dobry kask. Na temat glosnosci sie nei wypowiadam bo nigdy nie mialem innego kasku na czaszce na dluzszej trasie, moge tylko podkreslic ze jezdzilem w kasku mojej dziewczyny Airoh Mathisse i ten to dopiero byl glosny, wialo jak w kieleckim...hehe masz wiecej pytan to pytaj.... chetnie odpowiem PozdroMarcin , gdzieś Ty był dwa dni temu!Obawiam się , że chyba już za póżno , bo właśnie jedzie do mnie inny kask :) Jak dojedzie to coś napiszę , a jak mi się nie spodoba , to będę dalej pytał o caberga :) W każdym razie dzięki za odzew.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin (Maly) Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 A co kupiles? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi