alekskm Opublikowano 11 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2006 Witam mam problem otuz mam przerwy w iskrzeniu na swiecy . jak kopie to iskra raz jest raz jej niema . i do tego jest bardzo mala . przez to moze byc spowodowane ? napiszcie mi jakies propozycje a ja bede sprawdzal tylko nie moge codziennie bo mam duzo zajec w szkole . Z gory dzieki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malys Opublikowano 11 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2006 Kondensator, cewka, źle ustawiony zapłon, albo zwykłe przebicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gremlas Opublikowano 11 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2006 lub swieca do .....butów:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
don_alehandro Opublikowano 13 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 Przede wszystkim spróbuj ustawić zapłon, ja miałem dokładnie takie same objawy w Simsonie, jak tylko prawidłowo wyregulowałem, to już jeżdżę bez poprawek ponad dwa lata. Oczywiście nie wykluczam, że to np kondensator, ale spróbuj zapłon ustawić Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radziok16 Opublikowano 13 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 sprawdz tez styki na przerywaczu tak zwane platynki :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 13 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 gdy sie przejechalem niedawno takim simsonkiem( SR50 ) to stalo sie tak samo i powodem byla cewka Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojt@s Opublikowano 14 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 wiec ogolnie to jabym sprawdzil mase akumulatora czy dobrze styka, nastepnie kabel wysokiego napiecia, ustaw zaplon "ksiazkowo" , sprawdz platynki na przerywaczu czy nie wypalone. Jezeli bedzie nadal gubil swiece to masz przebicie na kablach albo od pradnicy/ albo od regulatora napicia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi