Skocz do zawartości

co myslicie o tym moto?

Rekomendowane odpowiedzi

Co myslicie o tym moto?

http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=126869248

zastanawialem sie nad zakupem 1000,ale ten motocykl jest tak piekny ze mysle nad nim bo na zx10 mnie nie stac. Nasz kolega z forum zwrocil moja uwage na niego. Dzieki dziur.

A moze jednak cbr 954rr??

Edytowane przez jkar

Bogaci są fajni i w miarę uczciwi.

....zastanawialem sie nad zakupem 1000,ale ten motocykl jest tak piekny ze mysle nad nim bo na zx10 mnie nie stac....

jeszcze nie spotkalem nikogo, kto by w pelni potrafil wykorzystal moc motoru 1000cc - nie mowie tu o zawodnikach

dla zwyklego smiertelnika 1000cc jest potworem nie do okielzania; a jezdzic nim delikatnie bo strach a tylko by innym imponowac mija sie z celem........to tylko moja opinia i calkiem mozliwe ze sie myle

klasa supersport 600cc jest najbardziej popularna klasa produkcyjna, gdzie wszelkie inowacje sa instalowane jako pierwsze

ten model, zx6r - jesli wierzyc testom drukowanym w magazynach motocyklowych - jest najlepszy jako "calosc" motoru. jego prowadzenie sie, hamulce, zawieszenie sa o ten przyslowiowy "wlos" lepsze od kompetycji

w kilku tutejszych magazynach zostal wlasnie z tego w zgledu wybrany "modelem roku"

jezeli wszystko to co sprzedajacy mowi mozesz zweryfikowac ze jest prawda, jezeli negocjacje cenowe beda pomyslne to wg mnie mozesz smialo zapomniec o 1000cc i kupic motor, ktorym bedziesz w stanie jezdzic bez wiekszych obaw

a ze na papierze nie ma parametrow jak 1000cc? nie szkodzi, jesli tylko przyjemnosc z jazdy i posiadania bedzie obecna codziennie

.........to tylko moje zdanie; ty zrobisz jak bedziesz uwazal

melvin

Myślę, że 23 kzł za motocykl z 2005 roku to strasznie mało - coś tu śmierdzi...

Wlasnie ta cena mi tez sie nie podoba,moze to nie te moto co na zdjeciu!!???? Moze mialo jakies przejscia i dltego jest taka cena. Nie chodzi mi o imponowanie ale o wyglad.CBR 954RR podoba mi sie i dlatego mysle nad nia. Jak przyjade do Polski to dowiem sie co z tym moto bo teraz nie mam mozliwosci.

a to ta cbr nad ktora tez sie zastanawiam

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M259849

Dzieki melvin

Dzieki fat

ps.moze ktos jeszcze sie wypowie??

Pozdrawiam

Jak macie jakies linki z opisem tej kawy albo cbr to dajcie, z checia poczytam.

Edytowane przez jkar

Bogaci są fajni i w miarę uczciwi.

o stanie tego ZX-a nie dyskutuje bo ze zdjęć się tego nie dowiemy. Natomiast jeśli chcodzi o sam model - jak dla mnie zajebioza. Silnik ciągnie z dołu, równo nie ma żadnych wyskoków ani dołów, najlepiej go utrzymywac od 10tys do czerwonej :) Do 200km/h odjeżdża takim motocyklom jak GSXR750 - 2003 i R1 2002r - sprawdzone :biggrin:. Skrzynia ciasno zestopniowana ale wydłużyli 3 bieg w porównaniu do 2003-2004r. W tamtym po wrzuceniu 3 zaraz trzeba było ładować 4 gdyż 2 i 3 była podobnie zestopniwana. Hamulce -perfekt niedość ze zaciski promieniowe to pompa hamulcowa również przez co zajebiscie czujesz dozowanie hamowania a poza tym o niebo bardziej skutecznie działają. Prowadzenie stabilne i dość sztywne, w zakretach czujesz sie bardzo pewnie, biegi mozna zmieniac w zakretach przy odkreconej manetce :biggrin: tez sprawdzone.

Sprzęgło antyhoping.

Skrzynia biegów - biegi przeskakują mięciutko i cicho.

Spalanie 6- 6,5l na setkę przy katowaniu.

Ogólnie zajebisty motor.

Jak dla mnie to zaj***sta jest ta KAWA, mam taki sam dylemat jak ty. Szukam czegos w klasie 1000 i nie wiem na co sie nastawic. Bedzie to ktorys z wymienionych przez ciebie. Bardzo mi sie podoba KAWA ale juz jezdzilem 600 i chcialbym 1000 z uwagi na to ze maja wiekszy moment obrotowy i nie trzeba go na wysokie obroty wkrecac.Powodzenia przy zakupie.

PS. zastanow sie nad gsxr k3 i k4, fajne motorki.