HARPAGAN Opublikowano 10 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 (edytowane) Co myslicie o tym moto?http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=126869248 zastanawialem sie nad zakupem 1000,ale ten motocykl jest tak piekny ze mysle nad nim bo na zx10 mnie nie stac. Nasz kolega z forum zwrocil moja uwage na niego. Dzieki dziur. A moze jednak cbr 954rr?? Edytowane 10 Września 2006 przez jkar Cytuj Bogaci są fajni i w miarę uczciwi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumbal Opublikowano 10 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 to kawasaki jest rownie ciezko spotkac na ulicy co ferrari a cbr widzi sie ciagle i tyle:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARPAGAN Opublikowano 10 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 to kawasaki jest rownie ciezko spotkac na ulicy co ferrari a cbr widzi sie ciagle i tyle:p moze dlatego ze cbry sa lepsze??? Cytuj Bogaci są fajni i w miarę uczciwi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melvin Opublikowano 10 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 ....zastanawialem sie nad zakupem 1000,ale ten motocykl jest tak piekny ze mysle nad nim bo na zx10 mnie nie stac.... jeszcze nie spotkalem nikogo, kto by w pelni potrafil wykorzystal moc motoru 1000cc - nie mowie tu o zawodnikachdla zwyklego smiertelnika 1000cc jest potworem nie do okielzania; a jezdzic nim delikatnie bo strach a tylko by innym imponowac mija sie z celem........to tylko moja opinia i calkiem mozliwe ze sie myle klasa supersport 600cc jest najbardziej popularna klasa produkcyjna, gdzie wszelkie inowacje sa instalowane jako pierwszeten model, zx6r - jesli wierzyc testom drukowanym w magazynach motocyklowych - jest najlepszy jako "calosc" motoru. jego prowadzenie sie, hamulce, zawieszenie sa o ten przyslowiowy "wlos" lepsze od kompetycjiw kilku tutejszych magazynach zostal wlasnie z tego w zgledu wybrany "modelem roku" jezeli wszystko to co sprzedajacy mowi mozesz zweryfikowac ze jest prawda, jezeli negocjacje cenowe beda pomyslne to wg mnie mozesz smialo zapomniec o 1000cc i kupic motor, ktorym bedziesz w stanie jezdzic bez wiekszych obawa ze na papierze nie ma parametrow jak 1000cc? nie szkodzi, jesli tylko przyjemnosc z jazdy i posiadania bedzie obecna codziennie .........to tylko moje zdanie; ty zrobisz jak bedziesz uwazal melvin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 11 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2006 Myślę, że 23 kzł za motocykl z 2005 roku to strasznie mało - coś tu śmierdzi... Poza tym na początku nie wykorzystasz nawet ułamka tego, co proponuje taka Kawa. Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melvin Opublikowano 11 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2006 Poza tym na początku nie wykorzystasz nawet ułamka tego, co proponuje taka Kawa. amen :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARPAGAN Opublikowano 11 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2006 (edytowane) Myślę, że 23 kzł za motocykl z 2005 roku to strasznie mało - coś tu śmierdzi... Wlasnie ta cena mi tez sie nie podoba,moze to nie te moto co na zdjeciu!!???? Moze mialo jakies przejscia i dltego jest taka cena. Nie chodzi mi o imponowanie ale o wyglad.CBR 954RR podoba mi sie i dlatego mysle nad nia. Jak przyjade do Polski to dowiem sie co z tym moto bo teraz nie mam mozliwosci. a to ta cbr nad ktora tez sie zastanawiam http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M259849 Dzieki melvinDzieki fat ps.moze ktos jeszcze sie wypowie??Pozdrawiam Jak macie jakies linki z opisem tej kawy albo cbr to dajcie, z checia poczytam. Edytowane 11 Września 2006 przez jkar Cytuj Bogaci są fajni i w miarę uczciwi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziur Opublikowano 12 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 o stanie tego ZX-a nie dyskutuje bo ze zdjęć się tego nie dowiemy. Natomiast jeśli chcodzi o sam model - jak dla mnie zajebioza. Silnik ciągnie z dołu, równo nie ma żadnych wyskoków ani dołów, najlepiej go utrzymywac od 10tys do czerwonej :) Do 200km/h odjeżdża takim motocyklom jak GSXR750 - 2003 i R1 2002r - sprawdzone :biggrin:. Skrzynia ciasno zestopniowana ale wydłużyli 3 bieg w porównaniu do 2003-2004r. W tamtym po wrzuceniu 3 zaraz trzeba było ładować 4 gdyż 2 i 3 była podobnie zestopniwana. Hamulce -perfekt niedość ze zaciski promieniowe to pompa hamulcowa również przez co zajebiscie czujesz dozowanie hamowania a poza tym o niebo bardziej skutecznie działają. Prowadzenie stabilne i dość sztywne, w zakretach czujesz sie bardzo pewnie, biegi mozna zmieniac w zakretach przy odkreconej manetce :biggrin: tez sprawdzone.Sprzęgło antyhoping. Skrzynia biegów - biegi przeskakują mięciutko i cicho.Spalanie 6- 6,5l na setkę przy katowaniu.Ogólnie zajebisty motor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JVC Opublikowano 17 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 Jak dla mnie to zaj***sta jest ta KAWA, mam taki sam dylemat jak ty. Szukam czegos w klasie 1000 i nie wiem na co sie nastawic. Bedzie to ktorys z wymienionych przez ciebie. Bardzo mi sie podoba KAWA ale juz jezdzilem 600 i chcialbym 1000 z uwagi na to ze maja wiekszy moment obrotowy i nie trzeba go na wysokie obroty wkrecac.Powodzenia przy zakupie.PS. zastanow sie nad gsxr k3 i k4, fajne motorki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi