werner Opublikowano 10 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 witam mam zalozona w emie skrzynie ze wstecznym i mam problem mianowicie wybija mi biegi w trakcie jazdyjaka moze byc przyczyna :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ural_zgora Opublikowano 10 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 nie wiem jaka tam masz ta skrzynie, ale moze byc zle wyregulowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 10 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 Możliwe, że masz wyrobine kły przesuwające sprzęgła kłowe (wytarte bądź zgięte). Było to przyczyną wyskakiwania biegów w moim Uralu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
werner Opublikowano 10 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 no skrzynie mam z dniepra z kominem na filter przez pierwsze pare km bylo ok ale potem zaczely wyskakiwac biegi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi