Andrew85 Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 Ja załatwiałem pierścionki osobno do wossnera w olekmotocykle ale to trochę potrwało. Ale takie łożysko nie musi być dokładnie od wossnera wystarczy że kupisz dobrej jakości z innej firmy i tyle. zobacz jeszcze w martin motocykle i w larssonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nagly Opublikowano 3 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 Panowie robię remont swojego kmx’a i szukam uszczelki pod cylinder bo stara się nie nadaje. Wiecie może gdzie można taką dostać lub z czego dorobić??? Pod cylinder kłaść samą uszczelkę czy jeszcze czymś smarować bo już różne rzeczy słyszałem… :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubu Goryl Opublikowano 3 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 jak bedziesz mial oryginalne to same uszczelki bez smarowania, zobacz na sklep.larsson.pl a najlepiej do nich zadzwonic... Cytuj www.jem-zdrowo.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nagly Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 jak bedziesz mial oryginalne to same uszczelki bez smarowania, zobacz na sklep.larsson.pl a najlepiej do nich zadzwonic... Na stronie nie widac, ale dzis po robocie zadzwonie. Dziekie wielkie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATEUSZ788 Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 witam wszystkich posiadaczy kawy kmx. Jestem od 2 miesięcy kierowcą tego motoru i nie zabardzo się znam. Motor od okło 2 tygodni brzydko chodzi nie równo, pyrkocze całkiem inny dzwięk jaki miał przy kupnie wymieniłem świece i nic, a od dwóch dni motor nie chce odpalić kopie kopie i nic ogólnie cały ostatni tydzień bardzo słabo palił, a teraz wcale nie pali. nie wiem co się stało, nie wiem co robić, PROSZĘ O JAKĄKPOLWIEK POMOC. z góry thxpzdr mateusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubu Goryl Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 gaznik, filtr powietrza, albo konczy sie tlok/cylinder :) Cytuj www.jem-zdrowo.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATEUSZ788 Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 dzięki bardzo za odpowiedź jeszcze muszę dodać że jak moto już odpali pochodzi z minute to potem od pierwszego kopa pali, i jak jest zimny to troce kopci. teraza to nie moge go w ogóle odpalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubu Goryl Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 kopnij parę razy, jak nie zapali to wykrec swiece i jezeli bedzie mokra to gaznik raczej ok, rozumiem ze na ssaniu odpalasz ? moze ssanie nie dziala ? Cytuj www.jem-zdrowo.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATEUSZ788 Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 motro myłem to może coś z zapłonem moje gg 6288392 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubu Goryl Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 a myles jak i kiedy ? Cytuj www.jem-zdrowo.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATEUSZ788 Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 myłem tylko tylnie koło i wszystko wokół koła. poprostu szlałfem. Silnika ani wszystkich innych elektrycznych częśści woda nawet nie dotkła( nie powinn) dzisiaj rozkręce gaźnik może jakiś syfów naleciał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubu Goryl Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Jak lekko myles to napewno nie to, ja myłem karcherem całe moto i wszystko bylo OK. Cytuj www.jem-zdrowo.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vveasel Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 siema,jakas rada na kopcenie mozna jakos regulowac dozownik? a moze np robic mieszanke i zrezygnowac z dozownika? przy okolo 9-10 tys obrotow w lusterku nic nie widac tylko jedna wielko chmure dymu :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubu Goryl Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Jaki olej lejesz >? Cytuj www.jem-zdrowo.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATEUSZ788 Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 co do kopcenia to może się rozleggulawała pompka od dozownika, napewno. Możesz lać bezpośrednio mieszanke ale najpierw musisz wykręcić popke dozownika bo będzie cały czas chodzić a nie będzie miała smarowania i się zatrze. Najlepiej wykręc pompke i spróbuj ją wyregulować, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi