Bubu Goryl Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 ja mialem z niemiec, z blokada elektryki i jak kupilem na blacie 19 000km, i ksiazka serwisowa, wszystko oryginalne, sam sciagalem blokade i chodzil do 24 600, padl tlok i cylek i zrobilem remont i dalej jezdzil :) na tulei jeszcze lepiej smigal :biggrin: Cytuj www.jem-zdrowo.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jawor Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Siemanko jestem nowy na forum mam kmx125 z 2001 roku kupiłem go niecały tydzień temu co można zrobić żeby szedł więcej niż 120 km/h moto mam zciągnięte z niemiec i z tego co zauwazyłem to dyfuzor i końcówka są zmieniona ale niemam pojęcia jakiej firmy są te częsci bo nic na nich niepisze moto dostaje strzała od 6 tyś obr. :icon_arrow: :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmrider Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Siemanko jestem nowy na forum mam kmx125 z 2001 roku kupiłem go niecały tydzień temu co można zrobić żeby szedł więcej niż 120 km/h moto mam zciągnięte z niemiec i z tego co zauwazyłem to dyfuzor i końcówka są zmieniona ale niemam pojęcia jakiej firmy są te częsci bo nic na nich niepisze moto dostaje strzała od 6 tyś obr. :eek: :banghead: Jakie masz zębatki i opony? I te 120km/h przy jakich obrotach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jawor Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Opony mam szosowo terenowe 120 ok 7-8 tyś. obr. a z zębatkami to niewiem dzisiaj policze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmrider Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Opony mam szosowo terenowe 120 ok 7-8 tyś. obr. a z zębatkami to niewiem dzisiaj policzeJeśli masz dokładnie 115km/h przy 7k to znaczy ze masz blokade na elektryce :icon_mrgreen: Widzę że jesteś z moich okolic podaj swój nr gg to może sie kiedys zgadamy na katuche :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmrider Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Mam jeszcze takie pytanie. Odblokowałem kmxa przynajmniej tak mi sie wydaje bo kreci na biegu ok 10k ale jakos tak nie równo wchodzi powyzej 7k przez jakis czas tez nie chce i dopiero później dalej kreci. Chodzi tu o brak wachy?(za mała dawka) Bo gaźnika nie regulowałem został w ustawieniu oryginalnym. Po odblokowaniu trzeba ustawiać dozownik jeśli jest też w oryginalnym ustawieniu? Jeśli tak to jak ma to wyglądać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrew85 Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Cze mam takie pytanko z czego można zrobić albo gdzie kupić osłonę na przewód hamulcowy przedni. Chodzi mi o tą plastikową rurkę usztywniającą i te paści co są razem z tym na końcu i na początku są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jawor Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Siema wyciągnełem ze swojego kmxa 130 to zablokowany raczej niejest ale mam inny problem kiedy sobie troche pojeżdze i zatrzymuje sie wrzucam na luz to motor niechce zejść z obrotów na wolnych noramlnie chodzi na 1k a tka trzyma sie koło 3-4k co to moze być?? :P miał ktoś coś podobnego ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukas Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Witam.Mam problem gdyż obrotomierz mi nie działa oraz światło krótkie(długie działa)może mi ktoś coś poradzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubu Goryl Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 obrotomierz - zacznij od sprawdzenia linki, pozniej slimaka a na koncu zegara swiatlo - zacznij od zmiany zarowki :clap: Cytuj www.jem-zdrowo.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slzet Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Siema wyciągnełem ze swojego kmxa 130 to zablokowany raczej niejest ale mam inny problem kiedy sobie troche pojeżdze i zatrzymuje sie wrzucam na luz to motor niechce zejść z obrotów na wolnych noramlnie chodzi na 1k a tka trzyma sie koło 3-4k co to moze być?? :icon_exclaim: miał ktoś coś podobnego ?? wyreguluj gaźnik (na ciepłym silniku), jeżeli to nie pomoże - sprawdź świece Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrew85 Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Cześć wiecie może skąd można załatwić ślizg do łańcucha do kmx-a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naspin Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 siemasprzedalem wczoraj dt80 i mysle nad jakas 125 i mam do was jako do uzytkownikow kmx'ow pytanie, ile max spali kmx? przy ostrej jezdzie w lesie, na jakiejs trasie enduro itpi czy ktos kiedys startowal kmx'em w rajdzie cross cantry? nadaje sie do tego ten motor bo tak pomyslalem czy czasem na sprobowacpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slzet Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 mi palił 10/100 przy starym cylindrze i dość ostrej jeździe, nie wiem jak jest na nowym (nie liczyłem) ale raczej podobnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubu Goryl Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 najmniej mi palil 6,3 L jazda na trasie w dwie osoby 80-90 srednio 7,5 droga,miasto, dynamiczna jazda, caly czas 100-130 w terenie i lasach max 9L Cytuj www.jem-zdrowo.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi