Bubu Goryl Opublikowano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 to najpierw zaloz linke i zobacz do ilu sie wkreca a pozniej pogadamy :) Cytuj www.jem-zdrowo.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati kmx125 Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 ja wczoraj jechalem swoim kmx'em 110km\h ze zlamana noga oczywiscie szutrowa droga :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmrider Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 Kupiłem niedawno kmxa i mam tył ustawiony tak ze jest bardzo niski i twardy mógł by mi ktoś dokładnie napisac jak moge to ustawić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelmlody Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 Pod tylnim amorkiem masz takie małe pokrętełko. Pobaw się troche nim i ustaw jak będzie ci najwygodniej. POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmrider Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 Mam jeszcze takie pytanie bez odblokowania elektroniki po wyczyszczeniu dyfuzora i końcówki bedzie jakiś efekt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelmlody Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 "Efekt" zawsze będzie jak to wybabeszyrz. Ja bym ci radził go odblokować tylko na elektryce, podejść do elektryka powiedzić mu że chcerz tu i tu odblokować i po sprawie. Ja w moim kmx-e mam blokade tylko na tłumiku elektryka odblokowana i spokojnie 130km/h na 5 jedzie. i mocy masz dość sporo. POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmrider Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 Nie zalezy mi na tym zeby był głośny tylko miałem na myśli to czy bedzie mocniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelmlody Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 Mocy troche przybędzie. do ilu obr. kręci się twój kmx? teraz ja mam pytanie jaki olej zalać do przedniego zawieszenia? Chodzi mi oto żeby był dużo twardszy bo mi do błotnika niekiedy dobije, i nie jest wystarczająco spręrzysty tzn. nie odbija mi do końca nawet gdy na nim nie siedze:) Czy przy wymianie oleju musze zmieniać uszczelniacze? Jak tak to jakie? Tylny mam gazówke jest możliwość jakiegoś zregenerowania go?? Pozdrawiam i czekam na odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmrider Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 Na luzie kręci do 10k a na biegu do 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelmlody Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 jak go odblokujesz na obrotach to będziesz miał duże więęękrząąą moc. W moim kmx-e zabawa zaczyna się dopiero od 7 tys. obr. odblokuj go na elektryce a mocy ci wystarczy napewno:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati kmx125 Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 jak go odblokujesz na obrotach to będziesz miał duże więęękrząąą moc. W moim kmx-e zabawa zaczyna się dopiero od 7 tys. obr. odblokuj go na elektryce a mocy ci wystarczy napewno:)masz racje na trzecim biegu na 10 tys obrotow mozna sie troche pobawic ale jak nie bedzie zadnej wiekszej gorki wtedy obroty zaczna ci spadac i impreza konczy sie za szybko jak dla mnie ;) dlatego go sprzedalem i szukam czegos mocniejszego :D ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmrider Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 Po pełnym odblokowaniu silnik szybko sie kończy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrew85 Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 Cześć wie ktoś co może stukać, obcierać w skrzyni i ma na to wpływ sprzęgło. Bo jak nacisnę je to bardziej trze, stuka. Druga sprawa ile trzeba docierać tłoka na nikasilu, 50 km chyba wystarczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naspin Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 siema wszystkimmam dt 80 lc2 / 110 malossi w pełni odblokowane czyli ma troche mocy niewiem ile ale pisza ze niby 20KMwiec pytanie sie mi nasuwa bo chce na następny sezon kupić coś mocniejszego oczywiście enduro i czy kmx (niby tylko 8KM wiecej)wystarczy? (moto nie musi być szybkie tylko mocne- wiem ze to zależy to od zębatek) czy patrzeć na wieksze pojemności, na pewno cos okolo 400ccm w 4 sowie nie wchodzi w grę tak samo jak 250ccm 2T, jestem lekki wiec te motory mna pozamiataja ;) chcialbym zeby moto tez bylo jak najlzejszeaha... na moto nie będzie za dużo kasy wiec 250 4T chyba tez odpadnie bo sa drogie... wiec pozostaje chyba tylko kmxco myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubu Goryl Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 KMX ma nisko srodek ciezkosci, jest łatwy w prowadzeniu, ze mna (100kg) na zebatach na moc dawał sobie rade całkiem niezle a i na kolo z gazu szedł ;) Cytuj www.jem-zdrowo.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi