Skocz do zawartości

Kobieta i motocykl

Fidel5
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Yoss one znowu podpuszczaja i badają nas pieknych, mądrych, czułych, stanowczych, energicznych, wyważonych, romantycznych........ och czu Te dziewczyny moga nawet w cześci nam dorównać, trzeba sie spotkac aby się przekonać :)

przecież wiem że podpuszczają :) i dlatego żadnych fotek, bo przecież jesteśmy tacy jak napisałeś i to powinno wystarczyć. a fotki, bez koszulek??? to chyba w jakichś niecnych celach są im potrzebne, co by na to ojciec dyrektor powiedział??

trzeba się spotkać, ale ja jestem tak zajęty obecnie... na pewno znajdę kiedyś czas, przed następnym sezonem.

przecież wiem że podpuszczają :) i dlatego żadnych fotek, bo przecież jesteśmy tacy jak napisałeś i to powinno wystarczyć. a fotki, bez koszulek??? to chyba w jakichś niecnych celach są im potrzebne, co by na to ojciec dyrektor powiedział??

trzeba się spotkać, ale ja jestem tak zajęty obecnie... na pewno znajdę kiedyś czas, przed następnym sezonem.

Yoss zostawisz mnie samego........, przeciez one pożrą i wyplują jedynie hrząstki i wędzidło :)

To co? Na gołe klaty? :)

mówisz i masz :(

Yoss zostawisz mnie samego........, przeciez one pożrą i wyplują jedynie hrząstki i wędzidło :)

to myślisz, że na piątek do 2OO zjedzie też Poznań i Gliwice? Czy może Adu przyjdzie z koleżankami.... w potrzebie? ale przecież i tak sobie poradzisz, pamiętasz co pisałem o 35-latkach?

być może w piątek będę mógł wpaść, ale na krótko, bo wyjeżdżam i ok. 21 będę musiał lecieć.

:)

chocby dziś, choc czuje , ze przegram

A co??? Boisz się, że silikon weźmie górę???? :)

mówisz i masz :(

to myślisz, że na piątek do 2OO zjedzie też Poznań i Gliwice? Czy może Adu przyjdzie z koleżankami.... w potrzebie? ale przecież i tak sobie poradzisz, pamiętasz co pisałem o 35-latkach?

być może w piątek będę mógł wpaść, ale na krótko, bo wyjeżdżam i ok. 21 będę musiał lecieć.

He he he to, co? Już ustalone.... Piątek, 2oo, walka na gołe klaty

Adu nie przyjdzie z koleżankami, bo Adu ma samych kolegów :buttrock:

A co??? Boisz się, że silikon weźmie górę???? :)

He he he to, co? Już ustalone.... Piątek, 2oo, walka na gołe klaty

Adu nie przyjdzie z koleżankami, bo Adu ma samych kolegów :(

Skąd wiesz że mam silokon???????

znowu w 2oo, embe nie dojedzie :)

AAAAAAAAAAAAAbsolutnie nikomu!!!

Myślę , że Piaffe , zoona Bubera atez chętnie obejrzy , a i Nevre się ucieszy z fajnych pana Fidelowych zdjęc ;)

I tak poza tym to nikomu już :flesje:

Dawać te zdjęcia :biggrin:

aHa ha ha no nie wszyscy mogą przyjechać :crossy: , troche daleko do Waszej Wa-wy na piwo :bigrazz:.

Ja piwo wypije w domu za Was a Wy poukładajcie sie sami kto z kim. A ja poprosze o dokładnie sprawozdanie :buttrock: ;) :lalag: i bedzie tak jak bym z Wami była ;)

Krzysiu :biggrin:

Nie tylko myszkuję ale nawet dość aktywna jestem :bigrazz:

Madzika nie broń , dziewczyna sobie da radę . Z tego co widzę na ekranie monitora , ma charakterek i pazurki ta Madzik :lalag: ;) a jak ja sie z nią spotkam , to bardzo szybko jej wytłumacze , że : po primo pierwsze - musiałbyś mieć ok 14 lat ( co oczywiście teoretycznie jest możliwe, ale nie przesadzajmy :flesje: ) ,

i po primo drugie - nic , absolutnie nic nie moze sie równac ze starszym , doświadczonym, ułożonym mężczyzną :buttrock:

Będzie dobrze , ale dobrze by było miec jednak jakąś fotkę :crossy:

Przysięgam , że obejrzy ją tylko : cebe , Madzik, Adu , Nevre, Piaffe i juz nikt więcej!!!

( dziewczyny w tej sprawie do mnie na PW , i po cichuśku!!!! coby sie nie zorientował )

Tak więc Krzysiu ślij foteczki szybko, najlepsze będą obejmujące pełną Twą wdzięczną postać , najlepiej bez koszulki !!!!!!

Czekamy !!!

Cebe 14 lat???nie przesadzaj wole juz te 35 ;) , to co chcialabys mi wytlumaczyc juz jakis czas wiem wiec nie bedzie to konieczne ;) ,

ale oczywiscie podtrzymuje Twoje dalsze zdania Yoos i Fidel przesylajcie fotki bo juz nie mozemy sie doczekac,a zadna z nas raczej nie chce czekac dopiero do zlotu narciarskiego prawda Laski??? i bez wykrecania ,ze jedna wystarczy.......

mówisz i masz :bigrazz:

no ja zaluje ,ze nie moge przyjechac bo juz doczekac sie nie moge by Cie ujzec skoro zdjecia nie chcesz poslac,Fidel Ciebie tez chetnie obejze!!hee :biggrin:

Chyba pozostaniemy dzisiaj przy 2oo, bo ja niestety muszę polecieć po robocie po swoje rzeczy do eksa

Heh, w takim razie to ja sie chyba dopiero pojawie w przyszlym sezonie razem z moto. Troche obciach tak w cywilnym ubraku sie tam pokazywac :biggrin:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...