Gusto Opublikowano 4 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 (edytowane) proponuje górke ursynowska to i embego sie wyciagnien i może innych Ja nie chce sie... miedzy wodke a zakaske, ale z checia bym poznal Wasze zakazane geby :) :), a jako ze gorke mam niedaleko, to nawet rowerek by styknal (prawko sie dopiero gotuje :( Edytowane 4 Października 2006 przez Gusto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel5 Opublikowano 4 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 Ja nie chce sie... miedzy wodke a zakaske, ale z checia bym poznal Wasze zakazane geby :) :), a jako ze gorke mam niedaleko, to nawet rowerek by styknal (prawko sie dopiero gotuje :( Pogoda nie za specjalna to w razie czego mozna jakis browar zaraz obok,proponuje w sobotę, albo w południe jak ciepło lub wieczorkiem, ale wieczorkiem inni moga miec jakies plany, co wy na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cebe450 Opublikowano 4 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 Ja w sprawie tego mojego domniemanego testosteronu.Mam go dokładnie tyle ile trzeba kobiecie , żeby przetrwać w świecie zdominowanym przez mężczyżn.Oprócz tego mam jeszcze niezły biust , długie paznokcie, dzień zaczynam od mycia zębów i makijażu no i uwielbiam buty na wysokim obcasie . Zaden z moich byłych facetów nie narzekał na nadmiar pierwiastków męskich i niedomiar żenskich w mej skromnej osobie . Gdy się wsciekam , w niczym nie różnię sie od reszty kobiet , tak samo walę talerzami albo stosuję ciche dni.Aha !! Strasznie boję się pająków i kocham małe puszyste szczeniaczki :buttrock: :) Czy to są objawy nadmiaru testosteronu???????????? :) :) :( Cave tibi a cane muto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 4 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 Ja w sprawie tego mojego domniemanego testosteronu.Mam go dokładnie tyle ile trzeba kobiecie , żeby przetrwać w świecie zdominowanym przez mężczyżn.Oprócz tego mam jeszcze niezły biust , długie paznokcie, dzień zaczynam od mycia zębów i makijażu no i uwielbiam buty na wysokim obcasie . Zaden z moich byłych facetów nie narzekał na nadmiar pierwiastków męskich i niedomiar żenskich w mej skromnej osobie . Gdy się wsciekam , w niczym nie różnię sie od reszty kobiet , tak samo walę talerzami albo stosuję ciche dni.Aha !! Strasznie boję się pająków i kocham małe puszyste szczeniaczki :buttrock: :) Czy to są objawy nadmiaru testosteronu???????????? :) :) :( Cebe przestan mowic ,ze chodzisz w obcasach bo zamiast jezdzic na nartach bedziemy namawiane do urzadzenia jakiegos pokazu mody :flesje: :crossy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cebe450 Opublikowano 4 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 Cebe przestan mowic ,ze chodzisz w obcasach bo zamiast jezdzic na nartach bedziemy namawiane do urzadzenia jakiegos pokazu mody :) :flesje: Ja NIE powiedziałam ze chodzę, tylko , że LUBIĘ buty na obcasach :) :( :buttrock: Poza tym jak jadę na narty to na narty :) No ewentualnie jeszcze na piwo ...... Cave tibi a cane muto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 4 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 Ja NIE powiedziałam ze chodzę, tylko , że LUBIĘ buty na obcasach :) :) :( Poza tym jak jadę na narty to na narty :buttrock: No ewentualnie jeszcze na piwo ...... Ja tez wczesniej napisalam ,ze lubie i to ich pobudzilo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cebe450 Opublikowano 4 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 Ja tez wczesniej napisalam ,ze lubie i to ich pobudzilo :) Ja sie takiej reakcji nie spodziewam :) Po tym jak sie wystraszyli mojego testosteronu ?????? Bedą wręcz nalegać żebym jak najdłuzej na tych nartach zjeżdzała :( :buttrock: A Ty Madzik jakoś będziesz sobie musiała z tym pobudzeniem poradzić !!!!! :) :flesje: :crossy: :biggrin: :biggrin: Cave tibi a cane muto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel5 Opublikowano 4 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 Madzik i Cebe czy nadmiar estrogenu tak wam dał sie we znaki, ze nie możecie sie opanowac? :) Co to pokazu to juz zaklepane , Yoss wasz przycisnie a Buber załatwi lokal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 4 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 Madzik i Cebe czy nadmiar estrogenu tak wam dał sie we znaki, ze nie możecie sie opanowac? :) Co to pokazu to juz zaklepane , Yoss wasz przycisnie a Buber załatwi lokal pod jednym warunkiem ,ze Yoss i Ty bedziecie nam towarzyszyc :) :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel5 Opublikowano 4 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 pod jednym warunkiem ,ze Yoss i Ty bedziecie nam towarzyszyc :) :)done! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 4 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 Ja sie takiej reakcji nie spodziewam :) Po tym jak sie wystraszyli mojego testosteronu ?????? Bedą wręcz nalegać żebym jak najdłuzej na tych nartach zjeżdzała :) :( A Ty Madzik jakoś będziesz sobie musiała z tym pobudzeniem poradzić !!!!! :buttrock: :) :flesje: :crossy: :biggrin: nic nie bede musiala... :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cebe450 Opublikowano 4 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 Madzik i Cebe czy nadmiar estrogenu tak wam dał sie we znaki, ze nie możecie sie opanowac? :) Co to pokazu to juz zaklepane , Yoss wasz przycisnie a Buber załatwi lokal Ty Fidel sie zastanów trochę nad sobą . Zachowujesz sie jak stara upierdliwa zrzęda :) Jak sie nic nie odzywamy , to marudzisz , ze temat umiera. Jak sie trochę rozkręcimy , to nadajesz coś o hormonach. Moze to powinien być temat : Fizjologia i motocykl????Ja nie byłabym pewna , kto kogo będzie przyciskał i co z tego może wyniknąć !!! :( :buttrock: :) Cave tibi a cane muto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 4 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 Ty Fidel sie zastanów trochę nad sobą . Zachowujesz sie jak stara upierdliwa zrzęda :) Jak sie nic nie odzywamy , to marudzisz , ze temat umiera. Jak sie trochę rozkręcimy , to nadajesz coś o hormonach. Moze to powinien być temat : Fizjologia i motocykl????Ja nie byłabym pewna , kto kogo będzie przyciskał i co z tego może wyniknąć !!! :) :( :buttrock: Zgadzam sie!! Fidelku marudzisz... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel5 Opublikowano 4 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 Zgadzam sie!! Fidelku marudzisz... :) solidarność jajników kurka, wiedzialem, że jak dwa pokrecone umysły jak wasze sie spotkaja to powstanie nowy machiavelli. A my wolimy te buty na wysokim obcasie, makijaż i błysk w oku (no i stringi) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoss Opublikowano 4 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 (edytowane) Ciiicho... bo mnie zmylily! :biggrin:mnie ciągle zmyla Twój avatar :( Visuzku to ma byc zlot narcirski wiec obowiazuja majtki z glfem i ocieplacze :buttrock: :) ....takiego zdjecia nie mam :) znaczy się stringi z golfem? zdjęciem się nie przejmuj, zrobimy W sytuacjach zagrożenia nie ściągam kasku, żeby gościu nie wiedział z kim ma do czynienia... ... i wtedy szybkim ruchem głowy w dół i w przód trafiasz klienta z tak zwanej "główki" w nos. Lepsze i skuteczniejsze niż uderzenie ręką, bo szybsze i mocniejsze jednak od damskiej rączki. A Ty Madzik jakoś będziesz sobie musiała z tym pobudzeniem poradzić !!!!!No Madzik, poradzisz sobie?? Nie będzie łatwo, uprzedzam z góry :) pod jednym warunkiem ,ze Yoss i Ty bedziecie nam towarzyszyc :flesje: :crossy:jasne, że będziemy, na widowni, w końcu każdy pokaz musi ktoś oglądać. i fotki robić... tych stringów z golfem. ja jeszcze mogę w garderobie pomóc, zamek na plecach zapiąć albo co... :biggrin: Edytowane 4 Października 2006 przez yoss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi