Madzik Opublikowano 23 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2006 Przeszczepiali mi kawałek mięśnia z przedramienia, więc jeśli wezmę sterydy i jakieś odżywki to w kroku będę taki jak Pudzian w udzie! Jednak wolę nie przeginać w drugą stronę. To co kazdy pan powinien miec miedzy nogami,to w 100% cialo gabczaste wypelniane krwia....studiuje na AM i wydawalo mi sie ze tak jest ,ale moze cos przeoczylam......cialo gabczaste ,czy miesien hmmmmm :P :crossy: :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Visuz Opublikowano 23 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2006 Bardzo prosze,mi nie wkraczac w moja transcendentalna sfere immanetna...... :P Widzę że koleżanka awansowała na obciąg... znaczy się naciągaczkę łańcuchów. Gratuluje. :D :crossy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 23 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2006 (edytowane) To co kazdy pan powinien miec miedzy nogami,to w 100% cialo gabczaste wypelniane krwia....studiuje na AM i wydawalo mi sie ze tak jest ,ale moze cos przeoczylam......cialo gabczaste ,czy miesien hmmmmm :P :crossy: :DTo się lepiej przyłóż to studiowania tych narządów. BUEH Visuz to też kawał jajcarza. Dowcip jaki można koledze zapodać:TY: -Słyszałem, że Twoja (mama, siostra, babcia, córka) pracuje w elektrowniiON: -W elektrownii???TY: -Podobno ciągnie druty..... Edytowane 23 Września 2006 przez Vatzeque Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 23 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2006 Widzę że koleżanka awansowała na obciąg... znaczy się naciągaczkę łańcuchów. Gratuluje. :P :crossy: juz dawnoooo stary........Tobie niestety jeszcze pozostalo wachanie....no coz ale jeszcze wszystko przed Toba..... :D,co ma wisiec nie utonie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel5 Opublikowano 24 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 Aale żeście sie wszyscy spieli jak baranie jajca.Vat...cos tam to chyba jakis transeks lyn h..wie co. Takie podsmiechu....ki dobre sa dla przedszkolaków (wybacz ale jak potrzyłem na te stringi to juz szukałem do Ciebie numeru telefonu, zastanowiła mnie tylko ta wykładzina na podłodze) :P Madzik lepiej nie sprawdzac jeszcze ma przeszepione organy płciowe owczarka niemieckiego :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 24 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 Aale żeście sie wszyscy spieli jak baranie jajca.Vat...cos tam to chyba jakis transeks lyn h..wie co. Takie podsmiechu....ki dobre sa dla przedszkolaków (wybacz ale jak potrzyłem na te stringi to juz szukałem do Ciebie numeru telefonu, zastanowiła mnie tylko ta wykładzina na podłodze) :P Madzik lepiej nie sprawdzac jeszcze ma przeszepione organy płciowe owczarka niemieckiego :D :crossy: :crossy: :crossy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 24 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 Fidel, to nie wykładzina na podłodze, a kołderka. Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel5 Opublikowano 24 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 Fidel, to nie wykładzina na podłodze, a kołderka. wygląda na szorstkq, teraz rozumiem, czemu z majteczek pozostały stringi :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoss Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 Łooo kurcze YOSS ,material na meza z Ciebie,tancowac potrafisz no i piekna cebra..... :buttrock: :buttrock:eee tam zaraz potrafisz. jak tańczę to prowadzę, ale czy potrafię tańczyć? nie wiem. a cebra piękna, to fakt! Kobieta i motocykl i sexs - samo zdrowie :icon_mrgreen:To właśnie lubię, choć kolejność czysto przypadkowa :lalag: 69tyle treści w 2 znakach. brawo! Cebe450, majty i znaczek płci (nie zawsze) pięknej dałem po to, żeby yossa zbałamucić co by się dał CBR'ką śmignąć. :Dtylko mnie proszę nie winić, jeśli Vacek odkryje swoją drugą naturę. Yoss nie na każde stringi da się zbałamucić :buttrock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 eee tam zaraz potrafisz. jak tańczę to prowadzę, ale czy potrafię tańczyć? nie wiem. a cebra piękna, to fakt!To właśnie lubię, choć kolejność czysto przypadkowa :buttrock: tyle treści w 2 znakach. brawo!tylko mnie proszę nie winić, jeśli Vacek odkryje swoją drugą naturę. Yoss nie na każde stringi da się zbałamucić :icon_mrgreen: Yoss a na jake stringi dasz sie......???? :buttrock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoss Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 Yoss a na jake stringi dasz sie......???? :icon_mrgreen:powiem Ci kiedyś. chyba rozumiesz, że nie mogę się tak publicznie odkryć :buttrock: :buttrock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plakatufka Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 powiem Ci kiedyś. chyba rozumiesz, że nie mogę się tak publicznie odkryć :buttrock: :icon_mrgreen: Witam! Widzę, że ten temat przeistoczył się w CZAT-a. Proszę o odpowiedź na moje pytanie. Czym się różni kobieta od mężczyzny? Odpowiedź Nevre sie nie liczy. Ona doświadczona mężatka. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel5 Opublikowano 25 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 Witam! Widzę, że ten temat przeistoczył się w CZAT-a. Proszę o odpowiedź na moje pytanie. Czym się różni kobieta od mężczyzny? Odpowiedź Nevre sie nie liczy. Ona doświadczona mężatka. Pozdrawiam. w takim wieku takie pytania, rozumiem , ze przezywamy druga młodość ale startujesz od dzieciństwa :icon_mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plakatufka Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 w takim wieku takie pytania, rozumiem , ze przezywamy druga młodość ale startujesz od dzieciństwa :) Witam! Wybacz , dlatego takie pytanie. Pozostawmy pytanie rytorycznym. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel5 Opublikowano 26 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 :) wracając do tematu to może zorganizujemy jakis zlot w górach narciarski, aby nie było przykro ze sezon sie kończy. Przecież szkoda czekać aż do lata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi