pysiak Opublikowano 10 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 4 miechy sprzedałem swojego keewaya focusa, miałem zamiar kupic enduro ale nie mam gdzie jezddzic Tak wiec mam na skuter od 5-6ys. zł. Chce żeby był to skuter uzywany tylko dobrej marki. myslałem o Aprili sr, Gilerce runner, Peugeocie speedfigtu2 lub jet forcie ,yamaszce aerox. Czekam na wasze propozycje i opninie, plusy i minusy tych skuterów z góry THX-wiem ze stwierdzicie za takich tematów było juz kilka, ale bądzcie dla mnie wyrozumiali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfera50 Opublikowano 10 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 ja bym proponowal piaggio nrg lub Peugeocie speedfigtu2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bari Opublikowano 10 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 Speedfighta ma moj kuzyn i jak narazie nie narzeka na niego jezdzi mu bezproblemowo , ma nawalone juz chyba z 20tys. jedyne co wymienial to sprzeglo , drugi kolega ma SR tez nie narzeka , jedyny makament to wypadla mu zawleczka z sworznia i zatarl cylinder . Ja bym bral SR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
na koło Opublikowano 10 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 Skuter co za kupa :) .Nie lepiej ci kupić jakieś SM za tą kase kupiłbyś Sende po tuningu na 70/80cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol0545 Opublikowano 10 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 Jeżeli już masz kupowac skutera to spedfighta albo yamahe aerox......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pimpek Opublikowano 10 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 powiem szczerze ze mi byłoby szkoda kupic skutra za 6tys poprostu żal by mi było kasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gremlas Opublikowano 10 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 Szybko i na temat Zgadzam sie z Pimpek za 5-6tys mozesz kupic juz porzadny motorower a nie skuter Aprillie, NS-rke,NS-1 Albo polecam ci Łosia też dobry motorek i napewno lepszy od skutera. Chopie bez obrazy ale skutery są dla kobiet to tak wg.mnie Jesli jestes prawdziwym facetem to wlasnie na tych motorkach mozesz sie pokazac.To moje zdanie.Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
na koło Opublikowano 10 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 Za te pieniądze to mu łosia nie polecaj :) .Ja by dalej obstawiał za SM bo scigacze 50cm jakos mi nie podchodzą.Zobacz na to:http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=125984809 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak Opublikowano 10 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 weź sobie jakąś porządną 80 kup a nie skutera :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 10 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 Skuter co za kupa :) .Nie lepiej ci kupić jakieś SM za tą kase kupiłbyś Sende po tuningu na 70/80cm. powiem szczerze ze mi byłoby szkoda kupic skutra za 6tys poprostu żal by mi było kasy Szybko i na temat Zgadzam sie z Pimpek za 5-6tys mozesz kupic juz porzadny motorower a nie skuter Aprillie, NS-rke,NS-1 Albo polecam ci Łosia też dobry motorek i napewno lepszy od skutera. Chopie bez obrazy ale skutery są dla kobiet to tak wg.mnie Jesli jestes prawdziwym facetem to wlasnie na tych motorkach mozesz sie pokazac.To moje zdanie.Pzdr Za te pieniądze to mu łosia nie polecaj :crossy: .Ja by dalej obstawiał za SM bo scigacze 50cm jakos mi nie podchodzą.Zobacz na to:http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=125984809 weź sobie jakąś porządną 80 kup a nie skutera :cool: I zawsze się znajdą takie pierdoly :banghead: Jeśli napisał że chce skuter to chce skuter!I nie wyjeżdżajcie tu z takim pier****niem ;/ A odnośnie tematu to polecam runnera.Naprawde bardzo wygodny i duży skuter. Jak na 50ccm osiąga dobre prędkosci ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pysiak Opublikowano 10 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 (edytowane) DZięki H4zzel za uświadomienie co niektórych , mi sie akurat skutery moze nie tyle podobają co są bardzie poręczne i praktyczniejsze.Nie mam zamioaru wozic sie po miescie itp. poprostu che pożadny sprzxet do sprawnego poruszania sie po miescie jak i poza nim ;] EJ PROSZE WYPOWIADAJCIE SIE MALO CZASU MAM :} THX Edytowane 10 Września 2006 przez pysiak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gremlas Opublikowano 10 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 Spoko H4zell wiem ze uwazasz mnie za kretyna ale masz szczescie ze cie nie ma obok mnie bo bym ci przypadkowo krzywde zrobil. Wiem ze chce skutera bo CZYTAC UMIE!!! Napisalem mu inne propozycje bo moze akurat zmieni zdanie i co wtedy? A to ze bedzie pisal porady o to co kupic tylko ze juz nie skuter Ale wporzo juz ci pisze co ja bym wybrałMZM na silniku Aprila 125/50APRILLA RALLY-50CPI OliverGilera Runner Miłego kupna zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateuszm Opublikowano 11 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2006 Kolega sprzedaje Gilerke Runner bardzo fajną, dużo akcesoryjnych i tuningowych części. Jeżeli byłbyś zainteresowany to wal na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelo Opublikowano 13 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 ja osobiscie bym kupil biegowego, bo skutery sie szybko nudza i nie ma frajdy takiej jak na biegówkach, ale skoro juz ma byc skuter to polecam peugeot speedfight 2. kumpel ma i nie narzeka, do tego atrakcyjny wyglad. poza tym aprilla sr50 rowniez jest zarabista, nie jestem pewien ale to chyba 4T Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micha_3 Opublikowano 13 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 Polecam Gillere runner!!! Mój kolega ma po tuningu na 70 ccm i zapirnicza 120km/h czyli tyle co plastiki 80ccm przyśpieszenie jak na skuter piorunujące :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi