rajdowiec Opublikowano 8 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 Witam mam pytanko gdzie kupujecie tłoki do Yamahy Dt80LC bo ja szukam właśnie takiego no a ile on wam taki tłok wytrzymuje km? Za odp z góry dziekuje.Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamahadt80lc2 Opublikowano 10 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 na allegro są dobre tłoki za 66zł z przesyłką z tego co pamiętam. tłoki te pochodzą ze sklepu wilmat. za taki sam tłok w sklepie chcieli ode mnie 140zł:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malys Opublikowano 10 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 Jest teraz jeden temat o tłokach do DT trochę wyżej, zajrzyj tam.A o takich za 66zł wysyłką nawet nie myśl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajdowiec Opublikowano 18 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 Witam mam pytanko gdzie kupujecie tłoki do Yamahy Dt80LC bo ja szukam właśnie takiego no a ile on wam taki tłok wytrzymuje km? Za odp z góry dziekuje.PozdrPodajcie linki do tloków DT jak wiecie Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi