Wioslarz Opublikowano 8 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 Potzrebuje pomocy z walkiem wyrownujacym w gpz 1000rx nie wiem jak go ustawic razem z walem zeby było dobrze! Moze wie ktos jak to zrobic?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plakatufka Opublikowano 10 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 Witam! Jest to silnik z tej samej rodziny co mój. Mój w dolnej części prawej strony silnika posiada możliwośc rególacji . Wałek naciety. Nacięcie powinno być ustawione w poziomie. I cała filozofia. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wioslarz Opublikowano 12 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 Boczna regulacja wałka słuzy do korekty tylko jego polozenia wzgledem wału! Ustawienie wałka wyrównujacego polega na sparowaniu go w odpowiedni sposob z wałem który go napedza! Poradzilem sobie z tym za pomoca serwisowki od 900r poprostu ustawiasz wal na zero a wałek według znaków na nim i składasz całosc i jest! Pozdor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi