szoszon Opublikowano 8 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 Witam! Mam pytanie, Jestem właścicielem Hondy CBR 600 F2 (Pc 25) i mam jeden mały problem, a mianowicie czasem jak jade wieczorem zauważam że nagle światła oraz podświetlenie zegarów zaczyna świecić mocniej ale po kilku sekundach wszystko wraca do normy i światła znowu świecą słabiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jagon Opublikowano 8 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 Sprawdz kostki, ktoras mogla sie wysunąć i nie styka tak jak powinno a gdy wjedziesz na jakis wertep wtedy chwilowo sie zwiera.pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyVFR Opublikowano 9 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2006 jezeli dzieje sie to przy stalych obrotach silnika i w danym momencie nic nie wlaczasz, to oznacza inspekcje instalacji, czyli wszystkich polaczen, bo cos nie ma dobrego styku, cos sie utlenilo, itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flisert Opublikowano 9 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2006 a ja podrzuce taki pomysl ze moze cos niedobrego dzieje sie z regulatorem napiecia albo z alternatorem np jakas dioda lub inny cosik ?? ale w sumie trzeba zaczac od przeczyszczenia wszystkich kostek i obserwowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoszon Opublikowano 18 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 Dzięki za rade. Ale tak najpierw sciągnąłem plastiki od zadupka i tam po prawej stronie są dwie wtyczki i fakt były zawalone brudem, ale po dokładnym oczyszczeniu i spryskaniu wtyczek usterka nadal występuje. Mało tego wziąłem instrukcje i sprawdziłem miernikiem napięcia akumulatora oraz opór jaki ma być na tych wtyczkach i wszystko mieści sie w normie. A światła jak świeciły tak też świecą. :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati27d Opublikowano 18 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 mialem ten sam problem ale w innym moto okazal sie wadliwy regulator normalnie byl ok tylko czasami puszczal wyzsze napiecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi