maciops Opublikowano 11 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2006 dzieki za rade łańcuch juz załorzonyale bedzie jazda :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fik554 Opublikowano 12 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 (edytowane) Ja właśnie załozyłem DID ERT2 Gold & Gold do ostrego motocrossu. Wyrąbisty łańcuch pokryty azotkiem tytanu (nie zardzewieje) i nie jest drogi bo jedyne 240zł . Narazie to cóż moge powiedzieć - wczorajszy test pozytywny jak najbardziej , opona aż mi spadła z felgi :) niezłe jaja były. Witam ;-) Jezeli chodzi o ten lancuch:http://www.bikepics.com/pictures/594452/To zaplacilem za niego.... 160zl ;-) Intermotors rulzzz :biggrin:)))Podobno jest to najlepszy lancuch do MX takiego uzywa RC ;-)Przez 50h jazdy naciagalem go 2x. Naprawde konkretny lancuch.Pozdr Edytowane 12 Września 2006 przez fik554 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stopowicz Opublikowano 12 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 oo fik554 gdzie kupiles ten lancuch w takiej cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TIJO Opublikowano 12 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 To zaplacilem za niego.... 160zl ;-) Intermotors rulzzz ))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekJ Opublikowano 12 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 Cena niezła, ale przeglądam teraz ofertę Intermotors i za ch...ińskiego boga nie mogę znaleźć łańcucha o takim oznaczeniu. Patrzyłem w sklepie internetowym również. Czy to trzeba pytać u dystrybutora? Może nie mają wszystkiego na stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 12 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 a ja zerwalem lancuch dwa razy w ciagu jednego dnia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekJ Opublikowano 12 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 (edytowane) Wstyd się przyznać, ale, o ile o tym samym dniu myślimy, ja się do tego po części przyczyniłem. :) Edytowane 12 Września 2006 przez BartekJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszon Opublikowano 13 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 (edytowane) Tak to jest ten łańcuch chyba - sugerując się pudełkiem fik. Cena jednak odpowiada nizszemu modelowi. Chyba zciemniasz bo ja też na intermotors takiego łańcucha nie widze a tym bardziej za taką cene. Sprawdzilem raz jeszcze i sie okazuje ze ten moj łancuch jest nie dostepny w intermotors aktualnie , maja natomiast 2 ogniwa krotszy za 226,13zł fiku :) To jest moj model DID520ERT2116 - żeby było jasne a ten krotszy to DID520ERT2114 . Edytowane 13 Września 2006 przez Myszon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fik554 Opublikowano 13 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 (edytowane) Tak to jest ten łańcuch chyba - sugerując się pudełkiem fik. Cena jednak odpowiada nizszemu modelowi. Chyba zciemniasz bo ja też na intermotors takiego łańcucha nie widze a tym bardziej za taką cene. Sprawdzilem raz jeszcze i sie okazuje ze ten moj łancuch jest nie dostepny w intermotors aktualnie , maja natomiast 2 ogniwa krotszy za 226,13zł fiku :D To jest moj model DID520ERT2116 - żeby było jasne a ten krotszy to DID520ERT2114 . Myszonku niestety nie masz racji ;-) Mam dokladnie taki model jak ty w swojej yzf'ie jak ladnie napisales: DID520 ERT2 tylko ze dlugosc 112 :biggrin: Niestety nie sciemniam lanuch kupilem w intermotors okolo 4miesiace temu wraz z zebatkami (JT tyl + Supersprox przod) Lanucha nie maja na stanie i nie mieli tez jak go chcialem kupic... Jakos zaczarowali i na drugi dzien juz mialem zloty naped w yamaszcze;-)Sorry ale taka jest prawda ze wiekszosc sklepow ma 100% jak nie 200% marzy.W polowie sezonu kupilem kask AGV AX-6 tez w intermotors w super przecenie z 700zł za 450zł bylem zadowolony wkoncu obecnie najwyzszy model agv. Dwa miesiace pozniej na motobazarze we wroclawiu sprzedawali AX-6 po 350zł, a i pewnie by sie cos stargowalo ;) Niestety taki biznes:) Myszon jezeli nie wierzysz Twoja sprawa, zapodaj fotka swojego pudelka, chetnie zobacze. Na kazdym ogniwie mam napisane naprzemienie D.I.D i ERT2 ;-) EDIT: nie wiem co Ty masz do mojego pudelka :biggrin: przecież jest takie samo: ;) :notworthy: http://www.didchain.com/offroad.htm Pozdr. :icon_mrgreen: Edytowane 13 Września 2006 przez fik554 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszon Opublikowano 13 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 Myszonku niestety nie masz racji ;-) Mam dokladnie taki model jak ty w swojej yzf'ie jak ladnie napisales: DID520 ERT2 tylko ze dlugosc 112 :D Niestety nie sciemniam lanuch kupilem w intermotors okolo 4miesiace temu wraz z zebatkami (JT tyl + Supersprox przod) Lanucha nie maja na stanie i nie mieli tez jak go chcialem kupic... Jakos zaczarowali i na drugi dzien juz mialem zloty naped w yamaszcze;-)Sorry ale taka jest prawda ze wiekszosc sklepow ma 100% jak nie 200% marzy.W polowie sezonu kupilem kask AGV AX-6 tez w intermotors w super przecenie z 700zł za 450zł bylem zadowolony wkoncu obecnie najwyzszy model agv. Dwa miesiace pozniej na motobazarze we wroclawiu sprzedawali AX-6 po 350zł, a i pewnie by sie cos stargowalo :biggrin: Niestety taki biznes:) Myszon jezeli nie wierzysz Twoja sprawa, zapodaj fotka swojego pudelka, chetnie zobacze. Na kazdym ogniwie mam napisane naprzemienie D.I.D i ERT2 ;-) EDIT: nie wiem co Ty masz do mojego pudelka :biggrin: przecież jest takie samo: ;) :notworthy: http://www.didchain.com/offroad.htmPozdr. :icon_mrgreen: No to sie ciesz ze kupiles tak tanio. Ja tylko stwierdzilem fakty i na tym koniec. Aktualnie nie kupisz juz tego łańcucha w intermotors za tą cene. W sumie to mogłem kupić smiało ten co ty masz bo i tak musialem swojego skracać o 4 ogniwa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek-KTM Opublikowano 13 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 Ja do tej pory jezdziłem na łancuchach typu o-ring i to był błąd. Przezucilem sie na zwykłe lancuchy, bezoringowe. Teraz aktualnie mam RK 520 MXZ. Łancuch przeznaczony typowo do motocrossu. Cena 180 zł. O-ringi albo X-ringi sa dobre raczej do duzych pojemnosci.http://img133.imageshack.us/img133/8910/dscn4871om9.jpg http://img65.imageshack.us/img65/292/dscn4891ze7.jpg Niektórzy sie tylko z koloru nabiją :icon_mrgreen:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi