DeadHorse Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 Witam. Od kilku dni jestem szczęśliwym posiadaczem Yamaszki XT 600. Póki co, sprawuje się wyśmienicie, jeśli pominąc trudności z odpalaniem :bigrazz: Oto fotki maszynki http://bikepics.com/members/deadhorse/91xt600/ Jak tam stoi terenowy trójmiejski światek? Da rade zebrać jakąś ekipę na wspólne wypady:)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechu Opublikowano 8 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 Gratuluje zakupu i zycze gumowych drzew. Watpie zebys na 4um znalazl wieksza ekipe do wspolnych wypadow. W sumie w zeszlym roku byl chyba nawet plan zeby jechac w teren gdzies dalej, na pare dni, ale jak to w 3-miescie - duzo gadania malo jezdzenia :/. W Tczewie tez nie mamy jakiejs silnej "ekipy terenowej", ale zawsze pare osob lata. Znajomy tez ma XT, podobno bardzo dobry sprzet :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek s Opublikowano 8 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 Jak chcecie pojeździć typowo terenowo-zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeJot Opublikowano 10 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 Ja jestem ready zeby polatac. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek s Opublikowano 10 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 (edytowane) Ja jestem ready zeby polatac. :crossy:No to ready to go :) W tygodniu/w weekendy? Cyknij do mnie albo daj info na PM to zrobimy ustawkę, może wyczarujemy jakąś traskę w tygodniu?Tel 501 012 332, z gg nie korzystam. Edytowane 10 Września 2006 przez jarek s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeadHorse Opublikowano 11 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2006 Qrna wczoraj złamałem kopkę przy próbie odpalenia :) Musze dzis polatać po sklepach:/ Te KTM'y macie na kostkach?? Bo ja mam, poki co, oponki szosowo-terenowe i nie wiem czy dalbym rade w ciezszym terenie :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kules Opublikowano 11 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2006 (edytowane) Ale bym sobie z wami polatał. Niestety ciężko będzie - do Straszyna nie jest daleko, ale z transportem krucho, a kostki umarły by w połowie drogi, no i na razie czasu mało, niemniej będę pamiętał i może uda mi się w końcu zgłosić. :) Edytowane 11 Września 2006 przez kules Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek s Opublikowano 11 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2006 Jutro, tzn. we wtorek w 3 motocykle-moja lc4, exc520 i exc450 (od nich mam potwierdzenie) około 16 robimy wyjazd w teren-wyjdzie około 150 km. Robimy traskę z Maćków w kierunku Gdyni-po drodze Wrzeszcz, Oliwa, Dąbrowa itd. -mozna się podłączyć.Ja śmigam na kostce, ale nie widzę problemu jak masz uniwersalne "enduro" opony. Po prostu nie musisz atakowac najgorszych odcinków, a enduro to nie motocross, i możesz zawsze liczyć na pomocną rękę która wyciągnie Twoją XT z bagna. Najwyżej trochę na Ciebie poczekamy, ja nie widzę problemu. Nie zakopujemy w błocie zawodników którzy nie dali rady che, che... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeadHorse Opublikowano 11 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2006 No ja odpadam :) Niestety kopka do XT to w trójmieście towar iście deficytowy. Nie myślałem, że taka pierdółka może mi tak uziemić motocykl:/ No cóz... w takim razie do nastepnego razu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mucha Opublikowano 27 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 Witam Czy może ktoś jutro(28.10.06) lub też pojutrze(29.10.06) miałby ochotę polatać ...a raczej pokazać totalnemu amatorowi jak pachną spaliny z pojazdów typu enduro/cross :icon_twisted: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi