MarioCKR Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 (edytowane) Co do paliwa to wiadoma sprawa że trzeba z lasu wyjechac i zatankowac 2 litry w plecaku tez nie zaszkodzą, mi bak starcza na 100-120km zalezy jak ciezka sciezka wiec na przykaldowej trasce ktora podalem tankowalem 2 razy z krk wyjezdzalem z pelnym bakiem, co do trasy to bodzów chyba jest uniwersalnym mijescem na spotkanie i zaplanowanie czegos konkretnego, ja po 7 lipca na 100% planuje kilka ostrzejszych wypadów.Co do ciężkości sprzęta miejscami może być problem ale jadąc w kilka osób zawsze można sobie pomóc, sam na 650 robiłem w pojendynke podobne wyjazdy choć przyznaje ze były miejsca które mnie zatrzyamly. Edytowane 27 Czerwca 2007 przez MarioCKR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek 426 Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Ja ostatnio doczepiłem się do ekipy która leciała na szczebel i lubogoszcz i powiem wam ze dawno się tak nie umordowałem , same skały i kamienie w sumie 200km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 28 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 (edytowane) jutro ok 10.30 bede w Bodzowie a potem planuje zrobic jakas traske za Kryspinow. Jak ktoś chetny to dozobaczenia :) Edytowane 28 Lipca 2007 przez Gawron Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi