Mary Lou Opublikowano 8 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 Nie polecam zabierac się za prawko w tym momencie. To się źle skończy. Lepiej wstrzymaj się do wisny, lepiej na tym wyjdziesz. Znając życie z praktyką juz w tym kraju nie zdążysz ;), i będziesz czekać do kwietnia. Wlasnie jak to jest w Warszawie? od kiedy mozna robic? marzec, kwiecien? czy to zalezy od pogody? Chce przez te rok pozbierac kase i na wiosne sie zapisac :D Pozdrawiam GRATULUJE :icon_mrgreen: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iluminat Opublikowano 8 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 Gratki ! U nas też jedna osoba nie zdała za to, że kask się odpiął. Moim zdaniem głupota, szczególnie, że pasek był urwany i związany :| A kiedy ja podchodziłem 2 raz, to kask mieli już nowy :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriss.g Opublikowano 8 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 ... fajnie ... w 3 City kurs kosztuje od 1100 (promocja) do 1250 ... no comments Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 8 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 gratki pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker6 Opublikowano 9 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2006 (edytowane) gratulujeja mam egz we wtorekmam pytanko jak sie naciaga łańcuch w Yamasze sr?? tak ze zdjec to mi przypomina naciag Junaka... Edytowane 9 Września 2006 przez aker6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr.puniszman Opublikowano 9 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2006 gratulujeja mam egz we wtorekmam pytanko jak sie naciaga łańcuch w Yamasze sr?? tak ze zdjec to mi przypomina naciag Junaka...y w sr niew iem mi instruktor muwił wczesniej z czego mnie mogą pytac ale chyba tak samo srubami przy kole tylnym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 9 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2006 y w sr niew iem mi instruktor muwił wczesniej z czego mnie mogą pytac ale chyba tak samo srubami przy kole tylnym...Staraj się pisać poprawnie, bo łatwiej się czyta wtedy :) Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowal. Opublikowano 11 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2006 (edytowane) Gratuluje!Ja zapominiałem świateł włączyć na mieście i za późno sobie o nich przypomniałem za pierwszym razem. Mnie dzisiaj w ch*ja zrobili. Bo przyszedłem na egz., a okazało się że nie mają mnie w bazie danych. Zapisałem się już jakiś czas temu. Pomylili się i teraz mam egz. za miesiąc. ;/ Pier*ole. Straciłem cierpliwość. Jeżdżę bez prawka przez ten czas samochodem (bo moto nie ma). Zresztą pojechłem już samochodem na dzisiejszy, fałszywy egzamin. :) Edytowane 11 Września 2006 przez Kowal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistrz Opublikowano 11 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2006 GRATULACJE :clap: Ja dziś właśnie odbieram swoje lejce :clap: Nareszcie..... Gratulacje :(Mnie pewnie podobna przeprawa czeka za 2 miesiace... takie terminy daja, ze po prostu smutek.com.pl... Gusto, spróbuj zaatakować Łomżę albo Ostrołękę. Tam sie czeka dwa tygodnie tylko i toria z praktyką są razem a nie jak w W-wie zdasz teorie a potem czekasz ponad dwa tygodnie na praktykę....Naszczęście mi się udało to przebrnąć i dziś odbieram plastik (zdałem 29.08) więc się pospieszyli.... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi