Ario Opublikowano 14 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 gratulacje!! fajny sprzęt i dziewczyna też wyrozumiała :icon_mrgreen: ja niestety muszę przekonywać (na razie bez skutku ;) ), że motocykle nie są aż tak niebezpieczne... no i muszę urabiać na zmianę moto w odległej przyszłości :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek15l Opublikowano 14 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 dobry wybór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtaes Opublikowano 15 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 że motocykle nie są aż tak niebezpieczne... Az tak to moze nie, ale wczoraj zatrzymalem sie na swiatlach, patrze w lusterko, a za mna koles polonezem trakiem ma problemy z wychamowaniem przed swiatlami. To ja bieg i do przodu. Koles zatrzymal sie w tym miejscu gdzie ja stalem :flesje: , a ja na koncu pasa dla pieszych. Po minie jego bylo widac, ze mogl zrobic sporego balaganu i z lekka sie telepal. Motocykle sa bezpieczne w momencie kiedy ty uwazasz :D takie jest moje zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominik.vx800 Opublikowano 15 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 witam :icon_razz: GRATULUJE i motocykla i kobitki :lalag: u mnie jest taka sama sytuacja- moja pani na wiosne chce robic prawko na A(B ma już od dawna) i rekwiruje Fazerka :D , a że rozlubowałem sie we freestylu i ciągnie mnie do streetfighter'ów to dostałem (na odczepnego) pozwolenie i na to i na to :smile: :flesje: Motocykle sa bezpieczne w momencie kiedy ty uwazasz takie jest moje zdanie- ooo, dookładnie tak :wink: POZDR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtaes Opublikowano 18 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 nareszcie mam zdjecia :notworthy: zapraszam do ogladnia i komentowania :icon_razz: http://c.wrzuta.pl/wi12333/a3ba44170002635...wTjVyqc1Uz&ft=f http://c.wrzuta.pl/wi12018/962e26840002450...l8FJnjW7fQ&ft=f http://c.wrzuta.pl/wi2778/5971da1c0028a33d...zKbh7EILHo&ft=f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crossgirl Opublikowano 18 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 nareszcie mam zdjecia :notworthy: zapraszam do ogladnia i komentowania :icon_razz: No maszynka fajna, ale ja i tak wole enduro ;o)Pozdrawiam i zycze gumowych drzew! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas23 Opublikowano 18 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 Jak to sie mowi lodzio miodzio bardzo ciekawe malowanie rzuca sie w oczy jeszcze raz gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioter_gpz Opublikowano 18 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 (edytowane) Gzgz ! rowniez wielkie gratulacje z mojej strony :icon_razz: Lecz niestety zdjecia mi nie działaja :biggrin: Szerokosci i cysterny paliwa ! :) :notworthy: Piotrek Edytowane 18 Września 2006 przez pioter_gpz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtaes Opublikowano 18 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 Gzgz ! rowniez wielkie gratulacje z mojej strony :icon_razz: Lecz niestety zdjecia mi nie działaja :) Szerokosci i cysterny paliwa ! :biggrin: :notworthy: Piotrek jest problem z otwieraniem tych zdjec, ale wystarczy dac "Odśwież" w oknie, ktore wyskakuje i jest zdjecie :biggrin:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 18 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 Zdjęcia wojtaesa w FF się nie otwierają, w IE otwierają. Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gr3g Opublikowano 18 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 Gratki... zarowno sprzetu (mimo ze to Suka) jak i Kobiety (to prawdziwa Dama) Pozdrawiam i zycze wielu zajefajnych kilometrow zarowno na sprzecia jak i z wybranka :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareksit Opublikowano 23 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2006 Gratuluje sprzeta i KOBITKI :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 24 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 gratulacje WojtaesMasz piekna maszynke - a zdjecia zonki, gdzie sa? :crossy: moze bys jakies podrzucil?pozdrawiam i witamy w klubie spelnionych marzen :D Tylko moze jedna rada (jesli to pierwszy sprzet) - na razie niech wlacza Ci sie ogranicznik pod kaskiem, az bedziesz mial doswiadczenie (ja mimo, ze jezdze 6 lat - dopiero 6 lat, nadal przed rozpoczeciem jazdy sie programuje na bycie jak najbardziej uwaznym i nie wpadaniem w rutyne, dzis np. mialem awaryjne hamowanie, bo jeden z katamaranow tak po prostu sobie wyjechal z prawej strony wprost przede mnie :crossy: ). Podsumowuja - rozwagi i do zobaczenia na trasie :P krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stopmen Opublikowano 24 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 spoko fura, ale gdzie sie podzialy ciezarki od kierownicy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uki80 Opublikowano 24 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 moje gratulacje obu kobiet. fajne polaczenie - jedna w garazu (suzi) a druga w domu (pani "x"). dbaj kolego o swoje panie. taka kobieta to skarb. ja nie mam motoru bo mialem kobiete, a teraz juz nie mam kobiety wiec postaram sie o motor. wazne jest to ze twoja przyszla zona nie ciagnie z ciebie siana jak XX na autobanie, bo jakby tak bylo to moze starczylo by ci na komara. tak czy siak - FARCIARZ !!! :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi