gumbal Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 gdzie jest oznaczenie silnika rotax 123 lub 122 ja widze tylko rotax i nie wiem jaki mam. czy zawor wydechowy icewka do niego pasuja od jednego do drugiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kules Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 (edytowane) gdzie jest oznaczenie silnika rotax 123 lub 122 ja widze tylko rotax i nie wiem jaki mam. czy zawor wydechowy icewka do niego pasuja od jednego do drugiego? tak wygląda rotax 123: http://www.bikepics.com/pictures/673145/a tak rotax 122: http://www.bikepics.com/pictures/673144/ różnicę widać bez problemu Edytowane 7 Września 2006 przez kules Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumbal Opublikowano 7 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 dzięki Ci Panie :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafciu Opublikowano 14 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 Oznaczenie winno być wybite na skrzynce biegów obok nr seryjnego silnika... Jeśli nie ma to po zdjęciach porównaj a wiele częci pasuje do siebie. Zawór powinien pasować. Nie jestem pewny ale to są podobne (jeśli nie te same) rozwiązania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszAprilia Opublikowano 16 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2006 [b]Dajcie mi jakiś polski schemat silnika rotax123 z opisem a najlepiej całą książke o aprilia af1 !! Z góry dzięki :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafciu Opublikowano 18 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 Ja mam serwisówke. Ale jest cała po włosku. Jest dużo rysuneczków ale czasem ch*j wi o co chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi