edzio Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 Z Warszawy wyjezdżamy w piątek około 13 w lublinie będziemy około 16 kto ma ochote się do nas podłączyć niech się odezwie na telefon bo niemam zbyt częstego dojścia do internetu moje namiary ;506436737,226862297,e-mail;[email protected] Cytuj EdHaust-bo nie liczy się ilość a jakość decybeli-506436737 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_rocki Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 Edzio, nie siej spamu, bo dostaniesz ostrzeżenie ;) To juz Twój trzeci temat w tej samej sprawie :) R. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edzio Opublikowano 6 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 napisałem o 1 za dużo bo mi się z kompem lub z tym forum coś dzieje,myślałem zesię nie zapisało i napisalem jeszcze raz Cytuj EdHaust-bo nie liczy się ilość a jakość decybeli-506436737 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi