mierzwa2 Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 Oglądnąłem własnie ten program na tvn turbo i na koniec był wypadek motocyklisty, niestety śmiertelny.Zastanawia mnie co było przyczyną tego wypadku? Mówili że zachczaczył o krawężnik jechał na GSX-FWidok tego rodzaju tragedii naprawdę potrafi zadziałać na ludzką psyhikę. Gdy zobaczyłem że po wywróceniu motocykl razem z motocyklista przeszedł po pasie zieleni na druga stronę wiedziałem że dobrze być nie może ;). Jakiego to trzeba mieć pecha bo nie wiem jak to nazwać motocykl przeszedł całkiem na druga stronę nic,nikt w niego nie wjechał... jednak tyle szczescia nie miał sam motocyklista który wpadł pod koła nadjeżdzjącego samochodu. I te uszkodzenia samochodu, podwozia że to możliwe ludzkim ciałem takie coś zrobić??? Czy on szybko jechał?Oglądaliście co niektórzy to napiszcie. Tragedia naprawdę tragedia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zrgregor Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 Widziałem wczoraj ten odcinek i też się zastanawiam czy gość leciał za szybko czy ktoś go zepchnął z asfaltu, a może próbował się wcisnąć "na trzeciego". Faktem jest iż asfalt przechodził lekkim garbem w kostkę/kafelki i zaraz dalej krawędziak. Gość raczej dobrze był ubrany (co prawda widać było tylko kask rękawiczki i buty) a przeszurać z 15m po trawie to trochę pędu trzeba mieć. Nie mniej dla kierowcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepper Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 Czasem człowiek zachodzi w głowę, jak cos się mogło stać a brak doświadczenia, brawura, czy wreszcie głupota potrafią zdziałać "cuda"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbycho Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 Czasem człowiek zachodzi w głowę, jak cos się mogło stać a brak doświadczenia, brawura, czy wreszcie głupota potrafią zdziałać "cuda"... Jest jeszcze coś takiego jak zwykły pech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 Ogladałem i muszę powiedzieć, że to coś strasznego... miał pecha i trafił akurat pod jadący z przeciwka samochód :| Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbig Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 Pech poprostu, jak to mowia jak sie wali to juz do konca. A sam program kretynski, podobnie jak pirat czy cos tam. :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joniec Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 Oczywiście szkoda chłopaka ale pech który miał podczas jazdy niestety był po części wynikiem jego stylu jazdy. Nie oszukujmy sie gdy by jechał normalnie to by pewnie tak nie było ale teraz to My Mądrale możemy sobie tylko gdybać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
01kriters Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 Oczywiście szkoda chłopaka ale pech który miał podczas jazdy niestety był po części wynikiem jego stylu jazdy. Nie oszukujmy sie gdy by jechał normalnie to by pewnie tak nie było ale teraz to My Mądrale możemy sobie tylko gdybać. A ilu takich co jeździli normalnie leży na cmentarzu?? R.I.P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a.kowalski74 Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 A ilu takich co jeździli normalnie leży na cmentarzu??R.I.P. Zdecydowanie mniej niż tych co świrują albo są ofensywni na drodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GamońAMAtoR Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 cmentarze są pełne tych co mieli pierwszeństwo........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriss.g Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 Oczywiście szkoda chłopaka ale pech który miał podczas jazdy niestety był po części wynikiem jego stylu jazdy. Nie oszukujmy sie gdy by jechał normalnie to by pewnie tak nie było ale teraz to My Mądrale możemy sobie tylko gdybać. ... co to znaczy normalnie ?? ... dla jeżdżącego R6 ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepper Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 ... co to znaczy normalnie ?? ... dla jeżdżącego R6 ?? Właśnie też ciekaw jestem jak się normalnie jeździ R6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi