CosmoSquig Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 Cruisery są super! Też sobie kiedyś kupię (jak mi minie fascynacja winklami i szutrami :bigrazz: ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stan Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 crusiery sa w deche to fakt :bigrazz:co do singlow to wlasnie ja jako facet nie przepadam za tym rodzajem wibracji, ale plec piekna to co innego :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 Wiesz Adu, nie zrozum mnie źle, ale jako kobieta może troszkę inaczej odbierasz drgania w dolnych częściach ciała? :D :D :D A dlaczego wśród koniarzy 90% to kobiety? Są różne teorie, a jedna z nich....... P.S. Nie obraź się, po prostu nie mogłem się powstrzymać :cool: :bigrazz: Przecież z mojej strony to też była mała intryga :bigrazz: Grunt, że wyobraźnia pracuje :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi