Strzalek Opublikowano 10 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 Było całkiem fajnie. 17 motocykli i 1 quad. Motocykle różne od HMa CRE 50/80 przez lc4 i drki aż po exc 520 i CR 500.Przez 3 godziny zrobiliśmy 40km Za tydzień znowu jedziemy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoltecek Opublikowano 10 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 pełen wypas jak to w ostrodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoltecek Opublikowano 20 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 a jak teraz wyglada sprawa MP w Ostrodzie o ktorej sie ustawiamy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thefex Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 juz mam sprawne moto (mam taka nadzieje, bo zrobilem co moglem), wiec pisze sie na niedzielny wypad, o ile nie jedziecie do lidzbarka na MX i pokazy FMX. o ktorej start i gdzie ustawka? Cytuj KTM LC4 400 SC '95Honda CB 1100 Bol D'or '83DKW KM 200 '35www.bikepics,com/members/thefex/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 a jak teraz wyglada sprawa MP w Ostrodzie o ktorej sie ustawiamy ??To zależy o której jest start. Zgadamy sie dokładnie w przyszłym tyg. Thefexw tym tyg nie wiem i nie bede jechał, ale szykuj się na MP za tydzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thefex Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 (edytowane) od nas z olsztyna sie zbierze mala ekipa.. na pewno KLR 600 i KLR 250, byc moze KTM 640 jeszcze to jak bedziesz cos wiedzial to ustaw nas z chlopakami od was.. np. Karolem z motodoktora, choc on i tak pewnie sie zgada z Dąbrowskim :biggrin: Edytowane 20 Września 2006 przez thefex Cytuj KTM LC4 400 SC '95Honda CB 1100 Bol D'or '83DKW KM 200 '35www.bikepics,com/members/thefex/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 od nas z olsztyna sie zbierze mala ekipa.. na pewno KLR 600 i KLR 250, byc moze KTM 640 jeszcze to jak bedziesz cos wiedzial to ustaw nas z chlopakami od was.. np. Karolem z motodoktora, choc on i tak pewnie sie zgada z Dąbrowskim :biggrin:oki w sobote napisze jak i gdzie. Karol w tą niedziele też nie jedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thefex Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 dupablada... ja jednak nie pojade.. patrzcie na temat w Mechanice ogólnej........ Cytuj KTM LC4 400 SC '95Honda CB 1100 Bol D'or '83DKW KM 200 '35www.bikepics,com/members/thefex/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 22 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 dupablada... ja jednak nie pojade.. patrzcie na temat w Mechanice ogólnej........Nie wiem czy dobrze patrzyłem ale z tego co wiem brak zapalniczki w motocyklu nie przeszkadza w jeździe terenowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thefex Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 hehe.. nie ten temat przegladasz..mialem problemy z uszczelka pompy wodnej, ale juz jest wszystko zrobione. jak z ustawka na ta sobote? 9 rano pod motodoktorem czy na plazy?czy standardowo o 10? od nas bedzie standardowo: KLR 250, KLR 600, moze suzi DR 650 i LC4 400 Żoltecka + pewnie jakies pare osob, ktore dojada z ktoryms z nas Cytuj KTM LC4 400 SC '95Honda CB 1100 Bol D'or '83DKW KM 200 '35www.bikepics,com/members/thefex/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 hehe.. nie ten temat przegladasz..mialem problemy z uszczelka pompy wodnej, ale juz jest wszystko zrobione. jak z ustawka na ta sobote? 9 rano pod motodoktorem czy na plazy?czy standardowo o 10? od nas bedzie standardowo: KLR 250, KLR 600, moze suzi DR 650 i LC4 400 Żoltecka + pewnie jakies pare osob, ktore dojada z ktoryms z nasDziaj wieczorem bede wszytko wiedział bo po południu będą chłopaki trase znakować.Ja narazie jestem uziemniony bo czekam na pomke sprzęgła która miała wczoraj przyjsc a jeszcze jej nie ma :icon_mrgreen: .Mój wyjazd stoi pod wielkim znakiem zapytania i wszystko zależy od poczty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tm85 Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 Ja tam bedę się kręcił swoją wuechą już od ok 8 - 9 po trasce. :icon_exclaim: Wszak trzeba przygotować sie na filmowanie - jak w zeszłym roku... :icon_exclaim: Oj będzie się działo... będzie... :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thefex Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 kuuuuuuuuuuuuuuuurwwwwwwwwwwwaaaaaaaaaaaa...........................odebralem dzisiaj amor z regeneracji (drugi raz, bo juz jedna przechodzil i te ch...e zle zrobily)... tym razem amor dziala w miare ok, z tym ze odbija do swojego pierwotnego polozenia w ok AŻ 3 sekundy....... czy amor musi sie "dotrzec"? czy ewidentnie te glupie sk***ysyny zle mi to poskladali? japier...le... jak mnie wk..wia firma BALUX z Barczewa... tępe kutafony.. 150 zl poszlo w pi..u, amor mi dalej nie dziala tak jak trzeba.. rece opadaja... pie**ole to.. pojade do ostrody nawet jezeli mialbym miec sztywny tyl... Cytuj KTM LC4 400 SC '95Honda CB 1100 Bol D'or '83DKW KM 200 '35www.bikepics,com/members/thefex/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 29 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 Start rajdu w sobote jest o 10. Jeszcze nie wiadomo o której się zbieramy i gdzie ale pewnie cos koło 9. Prawdopodobnie będą 2 albo 3 ekipy jadące odzielnie. Dzisiaj wieczorem czyli po 21 bede wszytsko wiedział czyli zainteresowanych tematem prosze o zaglądnięcie tutaj wieczorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grucha Opublikowano 29 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 (edytowane) Sorki ze się ładuje w temat. Tak tylko sobie myślałem ze zajebiście było by sobie polatać w Waszych okolicach. Ostróda hhmmmmmm zajebicha byłem tam na wakacjach . No nic moze kiedyś przyczepka i dawaj. To polatamy razem :icon_twisted: Miłej zabawy pozdrawiam Edytowane 29 Września 2006 przez grucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi