scitro Opublikowano 17 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 Żołądkowaliśmy się już na ten temat w dziale "mechanika" wymiana uszczelniaczy nic nie daje, Wiem bo to przerabiałem... Czy słyszysz wyraźne brzęczenie (dzwonienie) powyżej 3 tys. obr/min do 4 tys. obr/min? Hej ridersie Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meniu Opublikowano 18 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2006 wydaje mi się że coś tam słychać ale dokładnie nie wiem co to może być i nie brzęczy to zbyt głośno. Słychać to dopiero wtedy jak sięschyle w okolice cylindra. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 18 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2006 Mi wyraźnie brzęczało i była to oznaka latjących pierścionków w rowkach tłoków...Trzymaj sie Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi