qdlaty2004 Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 ostatnio popijając piwko w garazu zastanawiałem się nad zawieszeniem springera do mojego Virago, jestem ciekaw czy ktoś z Was już widział taką przeróbke i ile to może kosztować ???? hmmmmm?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prałat Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 Taką przeróbkę-samoróbkę widziałem u gościa z Raciborza. Prezentuje się pięknie (co do jazdy nie wiem), a o cenę też się nie pytałem. Może mi się uda znaleźć z nim kontakt, to się odezwę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 (edytowane) Ja widziałem VS 1400 z przodem springer od HD. Podobno H-D ze springerami prowadzą się bardzo fajnie, ale niewiem jak to by działało w Virago.... Edytowane 1 Września 2006 przez Pompka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szafir Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 Takie zawieszenia robi Pyra - prowadzi serwis i custom H-D wraz z Echilczukiem-juniorem jest jeszcze firma z Czech /koło Pardubic/ robiąca nawet długie springery...Jak składałem WL-kę to się siedziało w temacie :biggrin: Na pewno coś w Polsce dostaniesz... Cytuj http://www.hdceleven.pl/index.php/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty2004 Opublikowano 1 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 ten springer to mi tak siedzi w głowie, że hejjjjj! jest piekny !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szafir Opublikowano 2 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 tylko koszt - wraz z chromem - to myślę że ok 2500 - 4000 - górna granica to springer H-D... czyli koszt prawie połowy moto... zależy czy chcesz długo jeździć Virażką ... bo jak to ma być na lata to jak najbardziej - też jestem za springerem /jeśli chodzi o przód w customie/ Cytuj http://www.hdceleven.pl/index.php/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi