GRUCU Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 mam zeskanowaną książkę napraw do Honda modele 250&360ccm dwucylindrowe z lat 74-77r. Jeśli ktoś jest zainteresowany to mogę przesłac mailem pliki w formacie PDF. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 To wrzuć na megaupload.com albo yousendit.com i podeślij tu link. Jak tylko mail to poprosze na [email protected]. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosue Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 Wrzuc tutaj tak jak mowi Ojro na megaupload albo yousendit i kazdy bedzie mogl sobie sciagnac ;-) PozdroMos Tak przy okazji ja mam "Honda CB250,360,CL360,CJ250 T,360T Service Manual ENG" jakby ktos chcial ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRUCU Opublikowano 15 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 Wrzuc tutaj tak jak mowi Ojro na megaupload albo yousendit i kazdy bedzie mogl sobie sciagnac ;-) PozdroMos Tak przy okazji ja mam "Honda CB250,360,CL360,CJ250 T,360T Service Manual ENG" jakby ktos chcial ;-) dobrze wrzuce. a częsci nie masz do hondzi 250 z 1979r? poszukuje regulatora napięcia prądnicy...będę wdzieczny za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosue Opublikowano 16 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2006 Regulator to z tego co widze po schemacie to mozesz wsadzic byle jaki tylko zeby byl na dobre napiecie i na 3 przewody. Cala filozofia. Jak bedziesz mial juz regler od czegos na 3 przewody to daj mi schemat do "tego czegos" to Ci powiem jak to podlaczyc u Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRUCU Opublikowano 11 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 alternatora poszukuje do swojej hondzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi